Nazaj

#mojtim: Na voljo vstopnice za tekmo z Ukrajino

28
jan.
2019
  • Člani

Ljubljana – Pred moško člansko košarkarsko reprezentanco sta še zadnji dve tekmi v kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo. Najprej bodo izbranci Radovana Trifunovića gostovali v Turčiji in nato v ponedeljek, 25. februarja, ob 19. uri v Stožicah gostili reprezentanco Ukrajine. Vstopnice po zgolj 5 evrov so že na voljo, zagotovite pa si jih lahko tudi brezplačno.

Pred moško člansko reprezentanco je torej še zadnji cikel kvalifikacij za letošnje svetovno prvenstvo v košarki. #mojtim je na žalost že ostal brez uvrstitve na SP na Kitajskem, a izbranci selektorja Trifunovića bodo storili vse, da se od kvalifikacij in navijačev poslovijo z dobro košarkarsko predstavo. Vstopnice (za zeleni ring in deluxe sedeže ob igrišču) za dvoboj z Ukrajino, ki bo v ljubljanskih Stožicah na sporedu v ponedeljek, 25. februarja, ob 19. uri, so že na voljo.

Do 18. februarja vstopnica le 5 €


Z izjemno gesto za najbolj zveste navijače slovenskih košarkarskih reprezentanc se je tokrat izkazala Nova KBM, ki ob začetku prodaje vstopnic krije polovico cene vsake vstopnice. Tako je vse do vključno ponedeljka, 18. februarja cena posamezne vstopnice za zeleni ring namesto rednih 10 €, zgolj 5 evrov.

Po tem datumu in vse do dneva tekme boste navijači vstopnice lahko kupili po enotni redni ceni 10 €, prav tako pa bo od 19. februarja dalje na voljo tudi paket 3 + 1 po ceni 30 € (paketna prodaja na dan tekme ni možna). Na dan tekme bo cena posamezne vstopnice 15 €, že pa so na voljo tudi deluxe sedeži ob igrišču, cena te vstopnice znaša 95 €.

Skupnost Navijači #mojtim na tekmo brezplačno


Posebne ugodnosti so deležni člani skupnosti Navijači #mojtim, saj bodo prav vsi, ki so že zvesti podporniki slovenske košarke prejeli brezplačno vstopnico (vstopnica jim bo posredovana na elektronski kontaktni naslov, ki so ga navedli ob včlanitvi). Le to pa si lahko zagotovi tudi prvih 300 novih navijačev, ki se bodo med 28. januarjem in 18. februarjem včlanili v skupnost Navijači #mojtim. Vse informacije o članstvu najdete na TUKAJ, osnovno članstvo pa je brezplačno.

Cenik vstopnic za tekmo med Slovenijo in Ukrajino


6. kolo, ponedeljek, 25. februar 2019, ob 19.00 (Stožice, Ljubljana):
SLOVENIJA : UKRAJINA

Predprodaja vstopnic od 28.1 do 18.1: 5 EUR z Nova KBM (enotna cena za zeleni ring)
Redna cena vstopnic v predprodaji od 19.2. do 24.2.: 10 EUR (enotna cena za zeleni ring)
Paket 3 + 1 v predprodaji od 19.2. do 24.2.: 7,50 EUR (enotna cena za zeleni ring)
Na dan tekme/redna cena: 15 EUR (enotna cena za zeleni ring)
Deluxe sedeži ob igrišču: 95,00 EUR (enotna cena ves čas prodaje)
Navijači #mojtim: brezplačno za že včlanjene navijače in prvih 300 novih članov od 28.1. do 18.2.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se