Nazaj

Preživi praznik slovenske košarke v košarkarskem dresu

16
sep.
2020
  • Novice

Ljubljana - 17. september, dan, ko je slovenska moška članska reprezentanca v Carigradu leta 2017 spisala novo poglavje velikih uspehov slovenskega športa in slovensko košarko postavila na sam vrh Evrope, je pred vrati. Nepozabne igre kapetana Gorana Dragića, Luke Dončića, Klemna Prepeliča, Gašperja Vidmarja ter ostalih članov #mojtim tudi letos počastimo tako, da na ta dan oblecimo dres katerekoli slovenske košarkarske reprezentance ali slovenskega košarkarskega kluba.

V košarkarskem dresu se odpravimo v šolo, fakulteto, na delovno mesto. V dresu sprehajajmo psa, opravimo nakupe v trgovini, obiščimo prijatelja ali spijmo sok v priljubljenem lokalu. Posebna kampanja že poteka na socialnih omrežjih Košarkarske zveze Slovenije, kjer nekaj srečnežev čakajo lepe nagrade.

Sicer pa bo četrtek povsem v znamenju košarke. Košarkarska zveza Slovenije prav poseben dogodek pripravlja ob 10. uri, ko se bo slovenska košarka v novih dimenzijah podala na povsem nov košarkarski parket. Praznični dan pa se bo tradicionalno zaključil s tekmo Superpokala med Krko in Cedevito Olimpijo. Ljubitelji košarke bodo tako po 11. marcu znova dočakali uradno člansko tekmo pod slovenskimi koši. Uvod v novo tekmovalno sezono se bo v dvorani Planina v Kranju začel ob 20. uri, v neposrednem prenosu pa si ga boste lahko ogledali na športni televiziji Sportklub.

SUPERPOKAL SLOVENIJE 2020
Kranj - Športna dvorana Planina
Četrtek, 17. september, ob 20.00 /neposredni prenos na Sportklubu/
KRKA : CEDEVITA OLIMPIJA


VEČ O SUPERPOKALU MED KRKO IN CEDEVITO OLIMPIJO
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se