3. SKL: Postojna proti Ljubljani za naslov prvaka

Ljubljana - V 3. SKL je lahko v soboto, 13. aprila, že znana odločitev o zmagovalcu tekmovanja v sezoni 2018/2019. Tekma med PVC Nagode Postojno in Ljubljano, ki bo odigrana ob 19. uri v Postojni, bo odločilna za domačo ekipo saj bi v primeru zmage že pred koncem tekmovanja osvojili naslov.


3. SKL
7. kolo
Sobota, 13. april, ob 19:00
PVC NAGODE POSTOJNA : LJUBLJANA

Košarkarji Postojne so si pred sobotnim obračunom teoretično že zagotovili igranje v 2. SKL v prihodnji sezoni, z morebitno zmago pa bi si že pred koncem tekmovanja priigrali tudi naslov prvaka. Pred polnimi tribunami športnega centra v Postojni jih čaka najpomembnejša tekma sezone.

Ekipi sta se v ligi za prvaka 3. SKL pomerili 16. marca, zmage pa so se takrat veselili košarkarji Ljubljane, 109:94. Blaž Abram je za Postojno dosegel 27 točk, Klemen Balažič pa je pri Ljubljani na koncu pristal pri 29 točkah. Ekipi sta v zadnjih petih tekmah le enkrat izgubili, Ljubljančani pa imajo po zmagi v prejšnjem kolu proti Gorici še teoretične možnosti za napredovanje tako da bodo zagotovo naredili vse, da dosežejo zmago v gosteh. Trenutno so v seriji devetih zmag in enega poraza in so tako najbolj vroče moštvo 3. SKL. 

Postojna, ki je doma izgubila le eno tekmo, ima v svojih vrstah kopico izkušenih igralcev, ki so v preteklosti že nastopali v višjih ligaških tekmovanjih. Dejstvo je, da imajo prednost domačega parketa, na koncu pa bo odločila tudi športna sreča in njihova dnevna pripravljenost. 


RAZPORED TEKMOVANJA IN LESTVICA

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se