Nazaj

Jaka Lenart zapušča KZS

24
okt.
2018
  • Novice

Ljubljana - Košarkarsko zvezo Slovenije ob koncu meseca oktobra zapušča dosedanji vodja za odnose z javnostmi Jaka Lenart.
Avtor: KZS

Lenart se je timu Košarkarske zveze Slovenije pridružil poleti 2016, ko je v moški članski reprezentanci opravljal vlogo tehničnega vodje. Vlogo vodje odnosov z javnostmi je opravljal od marca 2017.

Jaka Lenart:
"Po dveh letih in pol se moje sodelovanje s Košarkarsko zvezo Slovenije zaključuje. V tem obdobju sem doživel številne nepozabne trenutke, katerih se bom vedno spominjal s ponosom in radostjo. Spremljal sem žensko člansko reprezentanco na premiernem nastopu na evropskem prvenstvu, pospremil uspehe reprezentanc v košarki 3x3 in mlajših starostnih kategorij ter sodeloval pri številnih projektih in tekmovanjih. Vrhunec mojega delovanja na KZS pa je bilo preteklo evropsko prvenstvo, ko smo se iz Turčije vrnili z zlatimi medaljami okoli vratu. Ob tej priložnosti bi se za izkazano zaupanje iskreno zahvalil vodstvu in sodelavcem na KZS. Gre za izjemne ljudi, prijatelje in v čast mi je bilo sodelovati z njimi. Zahvalil bi se tudi vsem reprezentantom in reprezentantkam, trenerjem, košarkarskim delavcem in predstavnikom medijev. Posebna zahvala gre tudi mojim najbližjim, ki so bili v preteklem obdobju zaradi službenih obveznosti pogosto postavljeni v drugi plan. Tekmovanja, projekti, aktivnosti in nenazadnje tudi uspehi pa s sabo prinašajo ogromno odgovornosti, odpovedovanja in dela, ki so pogosto skriti očem javnosti. Ob veliki želji, da zaključim magistrski študij na Fakulteti za šport in se posvetim poučevanju, sem se odločil, da zapustim Košarkarsko zveze Slovenije."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se