Nazaj

Nagradna igra: #praznikosarke

12
sep.
2018
  • Člani

Ljubljana - Ob praznovanju prve obletnice naslova evropskih košarkarskih prvakov KZS pripravlja posebno nagradno igro, ki bo potekala na socialnih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter. Ob tem pa bo izvedla še posebno akcijo: Prvih 300 navijačev, ki na sedež KZS pridejo v dresu slovenske reprezentance ali slovenskega kluba iz kateregakoli obdobja, dobi brezplačno vstopnico.
Avtor: KZS/Lenart

Bliža se Praznik slovenske košarke, 17. september, dan, ko je Slovenija sedla na evropski košarkarski tron. KZS je ob tej priložnosti pripravila ogromno aktivnosti, vrhunec praznika pa bo tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Turčijo, ki bo na sporedu ob 20. uri.

NAGRADNA IGRA: #praznikosarke

Košarkarska zveze Slovenije je ob prvem praznovanju pripravila poseben ključnik #praznikosarke, ki bo povezoval vse objave na socialnih medijih. Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri, naj na svoj profil na omrežjih Facebook, Instagram ali Twitter, objavijo fotografijo v dresu slovenske reprezentance iz kateregakoli obdobja ali pa dres kateregakoli slovenskega kluba. Poleg objave pripiše ključnik #praznikosarke.

Nagradna igra poteka od srede, 12. septembra, do ponedeljka, 17. septembra do 23.59. Simbolično se bo nagradna igra začela na dan, ko je slovenska reprezentanca ugnala Latvijo, zaključila pa na Praznik slovenske košarke.

Nagrade:
1x skupne VIP vstopnice za 12 oseb (za podjetje/organizacijo) za ogled tekme Slovenija : Latvija (2. december)
5x letna naročnina na podstran #mojtim
5x 2 VIP vstopnici za ogled tekme Slovenija : Latvija (2. december)
1x Play Station 4 in košarkarska igrica

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo objavili fotografijo z omenjenim ključnikom. Žreb bo opravljen v sredo, 19. septembra, ob 12. uri. Tudi tu ne manjka simbolike, saj se je ravno na ta dan in ob tej uri lani začela novinarska konferenca z evropskimi prvaki.

KZS podarja 300 brezplačnih vstopnic!

Prvih 300 navijačev, ki pride v košarkarskem dresu slovenske reprezentance ali kateregakoli slovenskega kluba na sedež Košarkarske zveze Slovenije (Leskoškova 12, Ljubljana; četrtek - od 8. do 16. ure, petek - od 8. do 15. ure in ponedeljek – od 8. do 12. ure), bo prejelo brezplačno vstopnico. Prvih 10 navijačev pa čaka še posebno presenečenje - fotografiranje s pokalom evropskih prvakov.

Vstopnice že od 3,00 EUR!

2. kolo, ponedeljek, 17. september, ob 20.00 (Stožice, Ljubljana):
SLOVENIJA : TURČIJA

Predprodaja: 10,00 EUR
Na dan tekme/redna cena: 18,00 EUR
DRES: 3,00 EUR*
Ob igrišču: 80,00 EUR

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC

*DRES - Za praznik slovenske košarke smo pripravili posebne cene vstopnic. Navijači, ki bodo prišli na druženje in večerno tekmo v kateremkoli slovenskem dresu (klubskem ali reprezentančnem) iz kateregakoli obdobja bodo lahko kupili vstopnico za tekmo po posebni ceni in sicer 3,00 EUR.

Parkirajte na bližnjih parkiriščih

Zaradi zaprtja parkirnih garaž pri areni Stožice vse obiskovalce pozivamo, da naj parkirajo na enem izmed parkirišč v bližini dvorane. Tri ure pred in po tekmi je omogočen tudi brezplačen prevoz z avtobusi LPP. 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se