Nazaj

Nagradni igri KZS: ŽREBANJE 5. 12. ob 11. uri (Facebook Live)

04
dec.
2018
  • Člani

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije je za navijače slovenskih košarkarskih reprezentanc pripravila kar dve nagradni igri, v katerih so se podporniki slovenske košarke lahko potegovali za dve zelo zveneči nagradi, reprezentančni dres Luke Dončića in dres s svojo številko ter priimkom/vzdevkom.
Avtor: KZS

NAGRADNA IGRA #1:

V prvi nagradni igri so se navijači potegovali za reprezentančni dres s številko in priimkom/vzdevkom po svoji izbiri. V žrebanju so lahko sodelujejo vsi navijači, ki bodo so v nedeljo, 2. decembra bili v dvorani Stožice na kvalifikacijski tekmi med Slovenijo in Latvijo in s svojim telefonom izdelali fotografijo ali posnetek ter ga delili na družbenih omrežjih Twitter, Facebook ali Instagram, pri deljenju pa uporabili ključnik #mojtim.

Žrebanje dobitnika reprezentančnega dresa bo Košarkarska zveza Slovenije izvedla v svojih prostorih jutri, 5. decembra 2018 ob 11. uri. Potek žrebanja si bo moč ogledati v živo na strani Facebook Live Košarkarske zveze Slovenije. Zmagovalec bo ta dan objavljen tudi na družbenih omrežjih KZS.

NAGRADNA IGRA #2:

V drugi nagradni igri so se navijači potegovali za reprezentančni dres Luke Dončića. Ljubitelji košarke bodo so sodelovali v žrebu, ko so komentirali, delili ali retvitali sliko, ki jo je objavila Košarkarska zveza na svojih družbenih omrežjih Twitter, Facebook in Instagram.

‪Danes je bilo s Facebooka (5), Twitterja (5) ter Instagrama (5), s pomočjo commentpicker.com in random.org izžrebanih skupno 15 finalistov za dres Luke Dončića. Jutri, 5. decembra 2018, ob 11. uri bo moč spremljati končni žreb v živo na KZS Facebook strani. Zmagovalec te nagradne igre bo ta dan objavljen tudi na družbenih omrežjih KZS.

Košarkarska zveza Slovenije se vsem navijačem iskreno zahvaljuje za sodelovanje pri obeh nagradnih ingrah in podporo slovenski košarki, vsem pa želimo veliko sreče pri jutrišnjih žrebih. 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se