Poziv košarkarskim klubom

MOŠKIM IN ŽENSKIM KOŠARKARSKIM KLUBOM
PROMOCIJA KLUBSKE KOŠARKE
17. september – PRAZNIK SLOVENSKE KOŠARKE


Spoštovani!

Pred vrati je ‘’PRAZNIK SLOVENSKE KOŠARKE’’. Bliža se namreč 17. september. Dan, ko je slovenska moška članska reprezentanca v Carigradu leta 2017 spisala novo poglavje velikih uspehov slovenskega športa in slovensko košarko postavila na sam vrh Evrope.

Najbolj pomemben del Praznika slovenske košarke ste seveda Vi, spoštovani moški in ženski košarkarski klubi. Ob začetku šolskega leta številni otroci še razmišljajo s kakšno aktivnostjo bi se ukvarjali.

V ta namen Vas prijazno pozivamo, da izkoristite Praznik slovenske košarke ter se povežete z osnovnimi šolami v Vašem lokalnem okolju in navdušite mlade nadobudneže za košarko.

Tako naj na primer igralci/igralke članske ekipe 17. septembra v klubskih dresih obiščejo osnovne šole v Vašem kraju in mlade vabijo na trening košarke, pripravite dan odprtih vrat, se povežite z lokalnimi mediji, bodite aktivni na spletni strani in družbenih omrežjih (vaše objave bomo z veseljem delili tudi na naših družbenih omrežjih) ter predstavite delovanje vašega kluba, ipd.

Verjamemo, da bo v košarkarske dvorane zavilo veliko mladih igralcev in igralk ter se bo o košarki govorilo ne le ta dan, temveč vse dni v letu.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se