Treningi U14 fantje

1. TRENING
Trening bo namenjen utrjevanju osnovnih tehničnih elementov (tehnika brez žoge, vodenje, podaje in meti) in igri 1:1.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

2. TRENING
Trening bo namenjen utrjevanju osnovnih tehničnih elementov (vodenje, podaje in meti), posredovanju novih informacij o različnih zaključkov metov na koš ter napadu 5:0 s petimi zunanjimi igralci, kjer bo gibanje temeljilo na vtekanjih z menjavo mest.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

3. TRENING
V prvi polovici treninga bomo utrjevali tehniko vodenja, pozornost bomo posvetili tudi zapiranju po metu na koš. Drugi del bo namenjen nadgradnji igre 5:5 s petimi zunanjimi igralci, glede na preigravanje napadalca v sredino in na čelno črto. Dodali bomo tudi že osnove v obrambi na žogi, na prvi liniji podaje ter strani pomoči.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

4. TRENING
Trening je namenjen utrjevanju osnovnih tehničnih elementov ter nadgradnji osnov obrambe. V zadnjem delu treninga sledi igra 5:5, kjer bomo dodali še uročanje. 
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

5. TRENING
V tem treningu bomo analitično obdelali vse situacije napada s petimi zunanjimi igralci. Poudarek bo na tehnični izvedbi elementov ter tudi obrambi.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf

6. TRENING
Trening je namenjen individualnemu pristopu do vsakega posameznika. Glede na prejšnje treninge si trenerji izberite vaje in naloge s katerimi boste odpravili individualne napake pri vsakem igralcu posebej.
PRENOS CELOTNE DATOTEKE - .pdf
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se