Nazaj

Razstava izdelkov natečaja #praznikosarke

04
jan.
2019
  • Člani

Ljubljana – Začetek košarkarskega leta 2019 bo tudi v znamenju šol in vrtcev, ki so ob septembrskem prazniku košarke sodelovali v nagradnem natečaju Košarkarske zveze Slovenije. V ljubljanskem Cityparku bo namreč od ponedeljka, 7. do nedelje, 20. januarja na ogled razstava nekaterih izdelkov, ki so jih ustvarili šolarji in vrtčevski otroci.

V mesecu septembru je Košarkarska zveza Slovenije pripravila nagradni natečaj za osnovne šole in vrtce na temo obletnice osvojitve naslova evropskih prvakov. Odziv izobraževalnih ustanov je bil izjemen, na sedež KZS je prispelo več kot 300 izdelkov.

Ljubitelji košarke so si del izdelkov že lahko ogledali na novembrski tekmi moške članske reprezentance v Stožicah, mladi umetniki pa bodo svojih pet minut slave znova dočakali v prihodnjih dveh tednih. Od 7. do 20. januarja bo namreč razstava na ogled v ljubljanskem Cityparku. Domiselne umetnine s košarkarskimi motivi boste obiskovalci Cityparka našli v prvem nadstropju. Vljudno vabljeni, da si jih ogledate.

Ob tej priložnosti se vsem sodelujočim še enkrat najlepše zahvaljujemo za vse poslane risbice, kipe, pesmice, kolaže, linoreze, kratke posnetke, družabne igre, piškote in preostale izdelke ter se že veselimo novih domislic mladih košarkarskih navdušencev, ki bodo na naš naslov prispeli ob naslednjih priložnostih.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se