Nazaj

Slovenke opravile prvi trening na francoskih tleh

20
nov.
2018
  • Članice

Charleville-Mézières – Za žensko člansko reprezentanco je nov pester dan pred zadnjo tekmo kvalifikacij za EP 2019. V jutranjih urah so zapustile Helsinke ter prek Københavna poletele v Bruselj in nato z avtobusom pot nadaljevale v francoski Charleville-Mézières, kjer jih v sredo ob 20.45 čaka derbi s Francozinjami. Tekmo si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali na Šport TV 1.

Gostitelji so slovensko izbrano vrsto namestili v manjši graščini Château du Faucon, ki je bila zgrajena v 17. stoletju, razprostira pa se na velikem posestvu, ki se v francoski zgodovini prvič omenja že v 14. stoletju.

A časa za uživanje v prekrasnem poslopju in francoski kulinariki ob dobrodošlici seveda ni bilo. Že dobro uro po prihodu so se izbranke Damirja Grgića, ki ravno danes praznuje 39. rojstni dan (dekleta so mu že med poletom zaželele vse najboljše), potile na treningu v mestni dvorani. Pred Slovenkami so s treningom zaključile francoske reprezentantke. Dvoboj, ki bo odločal o prvem mestu v skupini, se bo začel 20.45 uri, ogledali pa si ga boste lahko v neposrednem prenosu na Šport TV 1.

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2019, 6. KOLO:
Sreda, 21. novembra 2018, ob 20.45, Charleville-Mézières:

FRANCIJA : SLOVENIJA

NAJAVA TEKME FRANCIJA : SLOVENIJA
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se