Nazaj

Slovenke prispele v Sofijo, zvečer prvi trening

16
nov.
2019
  • Članice

Sofija – Ženska članska reprezentanca se je iz tradicionalne baze v Thermani Laško odpravila ob petih zjutraj. V Bolgarijo je prek Dunaja poleta iz Gradca ter v Sofijo prispela v zgodnjem popoldnevu. Na letališču je selektorja Damirja Grgića, kapetanko Niko Barič in Tino Trebec, ki igra v dve uri oddaljeni Montani, najprej čakalo nekaj medijskih obveznosti, ekipo pa ob 19.30 uri po lokalnem času čaka prvi trening v dvorani Univerzijada.

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2021
SKUPINA A, 2. KOLO

Nedelja, 17. november 2019, ob 17.00
Sofija – športna dvorana Univerzijada
BOLGARIJA : SLOVENIJA


Dekleta so prosto petkovo dopoldne izkoristile za počitek in regeneracijo, na zadnjem treningu v Laškem pa misli povsem usmerile k tekmi z Bolgarijo. Kot trenutno kaže Aleksandra Krošelj zaradi težav s stopalom tudi v nedeljo ne bo nared za igro. Tekmo, ki se bo začela ob 17. uri po slovenskem času (ob 18. po lokalnem), bo v neposrednem spletnem prenosu moč spremljati na Fibinem YouTube kanalu.

POVEZAVA DO SPLETNEGA PRENOSA

Sicer pa ima slovenska košarka z dvorano Univerzijada v Sofiji dobre izkušnje. Leta 2018 se je namreč reprezentanca fantov do 20 let v njej veselila napredovanja v skupino A, enak uspeh pa je letošnje poletje uspel tudi reprezentanci deklet do 16 let. Zlato medaljo in napredovanja v divizijo A so se za nameček veselile brez poraza in v slovenskem taboru upajo in verjamejo, da se bo zmagovita slovenska serija nadaljevala tudi v nedeljo.

NAJAVA TEKME BOLGARIJA : SLOVENIJA
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se