Nazaj

Spletna stran KZS v novi podobi

13
mar.
2018
  • Novice

Ljubljana - Novi evropski prvaki, nova internetna stran! Košarkarska zveza Slovenije vas z veseljem obvešča, da je internetna stran www.kzs.si od danes naprej prenovljena.

Projekt KZS, ki je bil zaradi količine informacij in razširjenosti delovanja KZS v svoji osnovi zahteven, je bil uspešno zaključen. Prenovljeno spletno mesto bo uporabnikom omogočalo prijaznejšo navigacijo, enostavnejše in bolj pregledno iskanje informacij in predvsem boljšo uporabniško izkušnjo.

Novo podobo smo na KZS zasnovali v sodelovanju z marketinško agencijo D'Agency, ki je KZS asistirala pri kreiranju podobe internetne strani, da je uporabna na vseh platformah spletnega komuniciranja (stacionarni, namizni in tablični računalniki ter mobilne naprave).
Še naprej pa ostaja, na področju obveščanja javnosti, poslanstvo KZS nespremenjeno. Z bogatimi tekstovnimi, foto in video vsebinami javnosti čim bolj približati slovensko košarko in skrbeti za popularizacijo le-te.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se