Nazaj

Spoznajte Tima, novega organizatorja igre na Facebooku KZS

11
jun.
2018
  • Novice

Ljubljana - Uradni Facebook kanal košarkarske zveze Slovenije je pred kratkim v svoje vrste zvabil izjemno nadarjenega igralca. Odslej bo igro v našem zasebnem Facebook poštnem predalu oz. na Messengerju vodil pogovorni robot, ki sliši na ime Tim.

Vas zanima, kdaj je naslednja tekma slovenske košarkarske reprezentance ali denimo, kdo so trenutni člani slovenske reprezentance? Pogovorni robot Tim bo znal odgovoriti na takšna vprašanja in vam bo na razpolago 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Spremljal bo tudi igre slovenskih reprezentantov v tujini, poskrbel, da boste tedensko v svoj FB poštni predal (Messenger) dobili najbolj sveže in vroče vsebine ter med drugim stiskal pesti za Luko Dončića na letošnjem naboru za ligo NBA.

Še posebej bo Tim aktiven pred tekmami slovenske košarkarske reprezentance. Tako vas bo denimo napotil na vstopnice ter vam prav tako prišepnil, kje parkirati ali kako se najlažje ter najhitreje odpraviti na naslednjo tekmo naše izbrane vrste.

Pogovorni robot Tim je program zasnovan na umetni inteligenci in bo z vami komuniciral kot pravi prijatelj. A vendarle je le robot in čisto vsega morda ne bo razumel ter znal, a kot obljublja, bo s trdim treningom vsakodnevno pilil svoje sposobnosti. Najnovejši član #mojtim je izrazit timski igralec - od tod izhaja tudi njegovo ime Tim - in bo vedno in povsod na voljo za pogovor ter pomoč.

Mimogrede, Tim je že začel tudi s pripravami na novo sezono Lige Nova KBM in bo poznal urnike vseh ekip, zadnje rezultate in spremljal, kdo so najbolj učinkoviti igralci lige. Treningi in priprave bodo dolgi in naporni, a pravi, da bo do začetka nove sezone nared za vse izzive!

Že danes pa se lahko naročite na obvestila o reprezentanci, ki vam jih bo Tim dostavil naravnost v vaš žep. Tako boste imeli video vrhunce tekem in poteze najboljših slovenskih košarkarjev vedno pri roki, prav tako pa boste ostali na tekočem z vsemi ostalimi pomembnimi informacijami, povezanimi z vrhunsko slovensko košarko!

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se