Nazaj

V Laškem dobre volje ne (z)manjka

13
nov.
2018
  • Članice

Laško - Ženska članska reprezentanca v Laškem pili formo pred zadnjima kvalifikacijskima dvobojema za uvrstitev na EP 2019. Ekipa je opravila tri treninge, strokovni štab pa je zaenkrat z videnim zelo zadovoljen.

Reprezentanco v sredo čaka še dopoldanski trening, popoldan pa se bodo izbranke Damirja Grgića v pripravljalni tekmi za zaprtimi vrati pomerile s Švedinjami. Obračun s Skandinavkami bo dal prve obrise trenutne forme in bo vsekakor dobrodošel test pred petkovim odhodom na Finsko.

Igralke izbrale številke dresov

Košarkarice so si pred pripravljalno tekmo s Švedinjami izbrale številke dresov, ki jih bodo nosile na tekmah proti Finski in Franciji. Večina deklet je obdržala številke s katerimi so že igrale v reprezentančnem dresu.

3 Teja Oblak
4 Zala Friškovec
6 Annamaria Prezelj
7 Maruša Seničar
9 Nika Barič
10 Tina Jakovina
11 Eva Rupnik
12 Eva Lisec
13 Larisa Ocvirk
16 Aleksandra Krošelj
20 Lea Debeljak
30 Shante Marie Evans

Moja cimra je?

V reprezentančnem taboru znova vlada odlično vzdušje. Igralke na parketu dihajo kot eno, veliko časa pa skupaj preživijo tudi v prostem času. V Thermana parku Laško in dvorani Tri Lilije so še enkrat več izpolnjeni vsi pogoji so odlično počutje in delo. Tako dobre volje res ne (z)manjka in tudi to je v zadnjih letih ključ do uspeha izbrane vrste. In kdo so cimre?

Teja Oblak in Eva Lisec
Maruša Seničar in Aleksandra Krošelj
Nika Barič in Annamaria Prezelj
Tina Jakovina in Eva Rupnik
Larisa Ocvirk in Zala Friškovec
Shante Marie Evans in Lea Debeljak


Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se