Nazaj

Ne zamudi s prijavo na tabor Košarkarske zveze Slovenije

07
maj
2019
  • Mlajše kategorije
  • Ostalo
  • Tabor KZS

Ljubljana - Poletje se bliža in z njim tudi tradicionalni košarkarski tabori Košarkarske zveze Slovenije. Fantje in dekleta se bodo znova družili v Postojni, tabor za najmlajše pa bo še naprej potekal v Strunjanu. Prijave na vse tri tabore so odprte, med mladimi košarkarji in košarkaricami pa vlada veliko zanimanja. Ne zamudi s prijavo, saj se prosta mesta hitro polnijo.

Tabore bomo tudi letos izvedli na priljubljenih lokacijah. Fantje in dekleta (rojeni med leti 2002 in 2006) se bodo v dveh izmenah družili v Postojni, najmlajši košarkarji in košarkarice (rojeni leta 2007 in mlajši) pa se bodo drugo leto zapored zabavali v Strunjanu. Organizatorji in trenerji se bomo še naprej trudili, da bo tabor ostal prepoznaven po odličnem strokovnem delu, veliko košarke in zabave. Število prostih mest je omejeno, zato s prijavo nikar ne odlašaj.
 

Več informacij in prijavnice najdete na spodnjih povezavah.
 

 
 
 

Dodatne informacije o taborih dobite pri Matevžu Homovcu na številki 031/567-345 oziroma elektronskem naslovu matevz.homovec@kzs.si.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se