Nazaj

Začetek prodaje vstopnic za tekmi proti Hrvaški in Turčiji

31
avg.
2018
  • Člani

Ljubljana - Točno leto dni po začetku evropskega prvenstva 2017 se je začela prodaja vstopnic za pripravljalno tekmo proti Hrvaški (8. september v Celju) in tekmo kvalifikacij za SP proti Turčiji (17. september v Ljubljani). KZS ob košarkarskem septembru pripravlja številne ugodnosti in aktivnosti za ljubitelje košarke, med drugim tudi praznik slovenske košarke.
Avtor: KZS/Lenart

ČETRTI CIKEL KVALIFIKACIJ ZA SP 2019:

Lani se je na današnji dan ob 12.45 s tekmo med Slovenijo in Poljsko začelo evropsko prvenstvo, ki se je končalo z zlato medaljo naših košarkarjev. Simbolično se je prodaja vstopnic za pripravljalno tekmo proti Hrvaški ter kvalifikacijsko tekmo proti Turčiji začela točno leto dni po skoku za prvo žogo na tekmi med Slovenijo in Poljsko.

Ob obletnici izjemnega uspeha je KZS pripravila ugodnosti pri nakupu vstopnic. Redna cena vstopnice je 10,00 EUR, v predprodaji (do 7. septembra 2018, do 23.59) pa je cena 7,00 EUR. Za kvalifikacijsko tekmo proti Turčiji je redna cene vstopnice 18,00, v predprodaji (do 16. septembra 2018, do 23.59) pa boste za vstopnico odšteli 10,00 EUR. Posebna ugodnost ponuja vstopnica DRES. Navijači, ki bodo prišli na druženje in večerno tekmo v kateremkoli slovenskem dresu (klubskem ali reprezentančnem) iz kateregakoli obdobja bodo lahko kupili vstopnico za tekmo po posebni ceni in sicer 3,00 EUR.

CENIK VSTOPNIC ZA PRIPRAVLJALNO TEKMO MED SLOVENIJO IN HRVAŠKO

Sobota, 8. september, ob 20.00 (dvorana Zlatorog, Celje):
SLOVENIJA : HRVAŠKA (prenos na Šport TV)

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC

Predprodaja: 7,00 EUR
Na dan tekme/redna cena: 10,00 EUR

CENIK VSTOPNIC ZA TEKMO KVALIFIKACIJ ZA SP 2019 MED SLOVENIJO IN TURČIJO

2. kolo, ponedeljek, 17. september, ob 20.00 (Stožice, Ljubljana):
SLOVENIJA : TURČIJA

Predprodaja: 10,00 EUR
Na dan tekme/redna cena: 18,00 EUR
DRES: 3,00 EUR*
Ob igrišču: 80,00 EUR

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC

*DRES - Za praznik slovenske košarke smo pripravili posebne cene vstopnic. Navijači, ki bodo prišli na druženje in večerno tekmo v kateremkoli slovenskem dresu (klubskem ali reprezentančnem) iz kateregakoli obdobja bodo lahko kupili vstopnico za tekmo po posebni ceni in sicer 3,00 EUR.

PRAZNIK SLOVENSKE KOŠARKE

Praznik slovenske košarke je vsakoletni praznik, ki si ga slovenska košarka glede na tradicijo in uspehe absolutno zasluži. Zato KZS želi, da se ta dan, 17. septembra, na datum, ko smo postali evropski prvaki, vtisne v spomin vsakega državljana Slovenije.

Aktivnosti v letošnjem letu:
1. V povezavi s komunikacijo s šolami, bodo otroci ta dan v šolah igrali košarko, risali košarkarske motive in izdelovali artikle na temo košarke.

2. V ta namen smo na Košarkarski zvezi Slovenije pripravili tudi nagradni natečaj za vrtce in osnovne šole, kjer bomo izbrali najbolj izvirne izdelke in jih razstavili na tekmi petega ciklusa kvalifikacij, 2. decembra 2018 proti Latviji.

3. Klubi pod okriljem KZS bodo na ta dan na tekmo s Turčijo poslali svoje ambasadorje, s promocijskim materialom pa jih je KZS opremila za njihove aktivnosti od Prazniku slovenske košarke, saj želimo, da klubi organizirajo dneve odprtih vrat in druge akcije za povečanje vpisa otrok v košarko.

4. V dvorani Stožice se bo že od zgodnjih popoldanskih ur odvijal tekmovalni program namenjen našim mladim košarkarjem in košarkaricam, prihodnosti slovenske košarke, sam potek dogajanja na prizorišču pa bo naslednji:

Finale regijskega selekcioniranja za fante U13 in uvod v novo sezono regijskega selekcioniranja za dekleta U14
15.00 - 16.00: 2 x polfinale Regijskega selekcioniranja (fantje MU13) (Stožice mala dvorana)
15.00 - 16.00: Tekma ŽU14 (letnik 2005) – Regijsko selekcioniranje za dekleta (Stožice velika dvorana)
16.15 - 17.30: Finale Regijskega selekcioniranja (fantje MU13) (Stožice velika dvorana)
16.15 - 17.30: Tekma za 3. mesto Regijskega selekcioniranja (fantje MU13) (Stožice mala dvorana)

5. Od 17.00 - 19.30 Navijaška cona pred dvorano Stožice (Navijači bodo deležni promocij sponzorjev KZS, lahko bodo kupili navijaške artikle (vred z dresi), pričakujemo pa tudi krajši koncert za ogrevanje pred tekmo proti Turčiji, ki bo ob 20. uri, spremljal pa nas bo tudi Radio 1.) Navijače pozivamo da se pridružijo praznovanju slovenske košarke na platoju dvorane Stožice že po 17. uri.

6. Za ta dan smo pripravili tudi posebne cene vstopnic.

7. Prav tako želimo na tem mestu obvestiti vse navijače in vse organizacije, da se povežejo s KZS na način, da 17. septembra odidejo v šolo ali v službo v slovenskem dresu in objavijo sliko na socialnih omrežij s ključnikom (hashtagom) #praznikosarke

8. Navijače in ljubitelje košarke pa tudi pozivamo da se pridružijo spletnemu klepetalnemu robotu Timu na Facebooku KZS, kjer se lahko brezplačno naročijo na obvestila o reprezentanci, ki jim jih bo Tim dostavil naravnost v njihov žep. Tako bodo imeli video vrhunce tekem in poteze najboljših slovenskih košarkarjev vedno pri roki, prav tako pa bodo ostali na tekočem z vsemi ostalimi pomembnimi informacijami, povezanimi z vrhunsko slovensko košarko!

9. V pripravi pa je tudi skupnost navijačev #mojtim, kjer si bodo navijači vrhunsko košarko privoščili po boljših cenah, poleg tega pa bodo stalno deležni še ugodnosti, ki pripadajo samo zvestim navijačem. Ta skupnost bo zaživela na internetni strani kzs.si in bo na voljo že ob prazniku slovenske košarke.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se