Nazaj

Začetek prodaje vstopnic za tekmo proti Latviji

16
nov.
2018
  • Člani

Ljubljana – V petek, 16. novembra ob 12. uri, se je začela prodaja vstopnic za tekmo kvalifikacij za SP proti Latviji (2. december v Ljubljani). KZS je ob tem pripravila posebne cene za člane skupnosti Navijači #mojtim.
Avtor: KZS

PETI CIKEL KVALIFIKACIJ ZA SP 2019:

V predprodaji (do 1. decembra 2018, do 23.59) je cena vstopnic 10,00 EUR za tribuni B in D ter 14,00 EUR za tribuni A in C, na dan tekme pa je redna cena 18,00 EUR. Prav tako je KZS pripravila tudi paket 3+1, kjer je samo v predprodaji cena 7,50 EUR (tribuni B in D) in 10,50 EUR (tribuni A in C). Posebna ugodnost velja za vse člane skupnosti Navijači #mojtim.

Za tekmo Slovenija-Latvija so vstopnice na zelenem ringu, ob včlanitvi v skupnost Navijači #mojtim, na voljo 50% ceneje!

Navijači #mojtim si vrhunsko košarko lahko privoščijo po boljših cenah, zraven pa bodo stalno deležni še ugodnosti, ki pripadajo samo zvestim podpornikom. V skupnosti Navijači #mojtim, kjer je OSNOVNI PAKET brezplačen, so na voljo tudi ostali paketi, ki navijačem prinašajo še dodatne ugodnosti. 

POVEZAVA NA VČLANITEV V SKUPNOST NAVIJAČI #MOJTIM

Po prijavi v Navijači #mojtim (potrditev vpisa v skupnost s klikom na povezavo, ki jo KZS ob prijavi pošlje na elektronsko pošto člana), je pri nakupu vstopnic potrebno vpisati promocijsko kodo, ki se jo naroči na spodnji povezavi. Promocijsko kodo KZS pošlje na elektronsko pošto člana Navijači #mojtim.

POVEZAVA NA NAROČILO PROMOCIJSKE KODE ZA CENEJŠI NAKUP VSTOPNIC
(spodaj klikniti na gumb NAROČI NOVO EVENTIM KODO)

CENIK VSTOPNIC ZA TEKMO KVALIFIKACIJ ZA SP 2019 MED SLOVENIJO IN LATVIJO

2. kolo, nedelja, 2. december, ob 17.00 (Stožice, Ljubljana):
SLOVENIJA : LATVIJA

Predprodaja: 10,00 EUR (tribuni B in D) in 14,00 EUR (tribuni A in C)
Navijači #mojtim: 5,00 EUR (tribuni B in D) in 7,00 EUR (tribuni A in C)

Paket 3+1: 7,50 EUR (tribuni B in D) in 10,50 EUR (tribuni A in C)

Na dan tekme/redna cena: 18,00 EUR
Ob igrišču: 80,00 EUR

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se