Nazaj

Zaključena prva sezona Poslovne lige BizBasket 3x3

15
maj
2019
  • Novice

Ljubljana - V ponedeljek se je s finalnim turnirjem končala prva sezona Poslovne lige BizBasket 3x3, ki je pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije potekala od lanskega oktobra. V letošnji sezoni je na skupno sedmih turnirjih sodelovalo 11 slovenskih podjetij. Zmagovalec Bizbasket 3x3 v sezoni 2018/19 je postala ekipa Sony, drugo mesto je na koncu pripadlo ekipi Nova KBM, tretje pa ekipi Pristop.


Poslovna liga BizBasket 3x3 je projekt Košarkarske zveze Slovenije, ki je v sodelovanju z organizacijo SportForum in Centrom športnega življenja Baza potekala od oktobra 2018 do maja 2019. Košarkarsko-poslovni in tekmovalni projekt je skupaj združil košarkarske navdušence enajstih slovenskih podjetij, ki so se na sedmih turnirjih, po pravilih točkovanja v košarki 3x3, potegovali za končni naslov zmagovalca Poslovne lige. Zmagovalec Bizbasket 3x3 v sezoni 2018/19 je postala ekipa Sony, drugo mesto je na koncu pripadlo ekipi Nova KBM, tretje pa ekipi Pristop.

Poslovna liga BizBasket 3x3 bo jeseni 2019 začela s svojo drugo sezono, v kateri se bo število sodelujočih ekip slovenskih podjetij še povečalo, s tem pa se bo tudi povečalo število tekmovalnih in poslovnih priložnosti. Vse informacije o prijavah na novo sezono BizBasket 3x3 bo od junija 2019 možno najti na www.kzs.si.

Skupni rezultati prve sezone Poslovne lige BizBasket 3x3

FOTOGALERIJA FINALNEGA TURNIRJA

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se