Nazaj

Zmaga proti Švedinjam, z mislimi že na Finskem

14
nov.
2018
  • Članice

Laško – Za slovensko žensko člansko izbrano vrsto je tretji dan priprav na zadnji dve kvalifikacijski tekmi za EP 2019. Košarkarice in strokovni štab so z mislimi povsem osredotočeni na tekmo proti Finski. Pripravi na sobotni dvoboj je služila tudi sredina pripravljalna tekma s Švedinjami.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Rezultat tekme tokrat seveda ni bil niti najmanj pomemben. Omenimo le, da je semafor po izteku štiridesetih minut kazal izid 89:77 v korist Slovenk.

Selektor Damir Grgić je priložnost za igro namenil vsem košarkaricam, ki jih ima na voljo ter enakomerno porazdelil minutažo nosilkam igre. Tekma je služila uigravanju določenih napadalnih kombinacij ter obrabnih zamislic in je bila dober pokazatelj, katerim elementom igre mora reprezentanca v nadaljevanju priprav posvetiti največ pozornosti.

Slovenke se bodo v Laškem pripravljale še v četrtek. V petkovih jutranjih urah se bodo odpravile proti Helsinkom, kjer jih pred sobotno tekmo, ki se bo v mestni dvorani Töölön Kisahalli začela ob 17.30 uri po slovenskem času (ob 18.30 po lokalnem času), čakata še dva treninga. Dvoboj, ki Slovenkam že lahko prinese drugo zaporedno uvrstitev na evropsko prvenstvo si boste lahko ogledali v neposrednem prenosu na tej povezavi.

SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ


Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se