Išči po strani...
 

Škofjeločankam družbo že delajo učenke OŠ Šmarje

Vojnik - Štajerski obračun treh odličnih košarkarskih šol je dal druge udeleženke finalnega turnirja Košarkarskega Superšolarja za starejše učenke. To so tudi z nekaj sreče, a povsem zasluženo postale košarkarice OŠ Šmarje pri Jelšah.

Zaključne boje Superšolarja so si priigrali tudi Krčani

Krško - Na OŠ Jurija Dalmatina v Krškem smo dobili tretjega udeleženca zaključnih bojev Košarkarskega Superšolarja za starejše učence. Na finalni turnir zahodne divizije so se uvrstili prav gostitelji, ki bili boljši od vrstnikov iz Mirne Peči in Artič.

Na parket v Krškem in Vojniku

Ljubljana – Kljub temu, da druga polovica šolarjev uživa v zimskih počitnicah, bo pod koši Košarkarskega Sušeršolarja zanimivo tudi v tem tednu. Na sporedu sta namreč dva turnirja. Starejši učenci se bodo pomerili v Krškem, učenke pa v Vojniku.

Škofjeločanke prve finalistke Košarkarskega Superšolarja

Škofja Loka - V Škofji Loki smo bila priča izjemno razburljivemu prvemu polfinalnemu turnirju Košarkarskega Superšolarja za starejše učenke. Kot se je izkazalo na koncu, je o potnicah v finale odločala že prva tekma. V gorenjskem derbiju so za odtenek več sreče in znanja imele učenke OŠ Cvetka Golarja.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji