Išči po strani...
 

V Košarkarskem Superšolarju vse manj neznank

Ljubljana - Starejši učenci in učenke pred novoletnimi prazniki pospešeno igrajo še zadnje tekme Košarkarskega Superšolarja na občinski oziroma področni ravni. Tako je znanih že kar nekaj udeležencev državnega prvenstva, razpored četrtfinalnih turnirjev pa najdete na spodnjih povezavah.

Napeti boji za uvrstitev na državno raven Superšolarja

Ljubljana - V teh dneh potekajo še zadnje tekme oziroma turnirji na področni ravni Košarkarskega Superšolarja in srednješolskega prvenstva. Pod koši je tako zelo napeto in o najboljših ekipah odločajo malenkosti. Vsi udeleženci državnega tekmovanja bodo znani do 9. januarja.

Na Dolenjskem najboljši učenci OŠ Grm

Ljubljana - Nov teden je prinesel nove zanimive boje na igriščih Košarkarskega Superšolarja. Vse bližje je začetek tekmovanja na državni ravni in tako so že znani prvi udeleženci državnega prvenstva. Na Dolenjskem so področni prvaki postali košarkarji OŠ Grm.

Na šolskih igriščih lepih potez ne manjka

Ljubljana - Pod koši se nadaljuje prvi del letošnje sezone Košarkarskega Superšolarja. Starejši učenci in učenke bijejo boje na občinski, medobčinski oziroma področni ravni ter se borijo za uvrstitev na državno tekmovanje, ki se bo začelo januarja.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji