Išči po strani...
 

Ljubljanska prevlada na šolskih igriščih

Ljubljana - S finalnim turnirjem Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence se je končalo letošnje šolsko košarkarsko prvenstvo. Videli smo prevlado ljubljanskih šol, saj je kar pet od šestih naslovov prvaka romalo v Ljubljano. Le med starejšimi učenkami je naziv najboljše šole končal v Vipavi.

OŠ Vrhovci najboljša med mlajšimi učenci

Domžale - OŠ Domžale je gostila zaključno dejanje Košarkarskega Superšolarja v tem šolskem letu. Finalni turnir za mlajše učence je navdušil, saj smo spremljali odlične košarkarske predstave. Po hudem boju se naslova prvaka veselijo učenci OŠ Vrhovci.

Športni dan za slovenske šole na EP v Zagrebu

Ljubljana - Turistična agencija Kompas in Terme Čatež sta v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije slovenskim osnovnim šolam pripravili zanimivo ponudbo za izvedbo športnega dne. Ura tekem slovenske reprezentance v popoldanskem času (15.00) je namreč primerna, da se na na ogled tekem v Zagreb odpravijo tudi šolske skupine.

V finalu še učenci OŠ Škofja Loka in OŠ Vrhovci

Novo mesto - Novomeška OŠ Grm je gostila finalni turnir zahodne divizije Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence. Finalno vstopnico so si priigrali košarkarji osnovnih šol Škofja Loka in Vrhovci ter se tako pridružili vrstnikom iz Domžal in Grosuplja.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji