Išči po strani...
 

V lovu za najvišja mesta Superšolarja le še 11 ekip

Ljubljana - Mlajši učenci in učenke so odigrali vse polfinalne turnirje Košarkarskega Superšolarja. Spremljali smo izenačene in razburljive dvoboje in o potnikih v nadaljevanje tekmovanja so odločale malenkosti. Košarkarji in košarkarice bodo pod šolske koše znova stopili po prvomajskih praznikih.

Na finalni turnir Celjanke, odločale malenkosti

Ljubljana - Košarkarice IV. OŠ Celje so si po izjemno dramatičnem razpletu priigrale drugo vstopnico finalnega turnirja Košarkarskega Superšolarja za mlajše učenke. Tako družbo delajo vrstnicam iz OŠ Draga Bajca Vipava, zadnje finalistke pa bodo znane po sredinem turnirju v Šmarju pri Jelšah.

Mlajši učenci in učenke nadaljujejo s polfinalom Superšolarja

Ljubljana - V prihajajočih dneh bodo odigrani še preostali polfinalni turnirji Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence in učenke. Danes so na parket stopili učenci v Šoštanju in Velikih Laščah. Nastop v finalu divizije so si priigrali košarkarji iz OŠ Šoštanj in OŠ Polje.

Najboljše srednješolke doma na I. gimnaziji v Celju

Ljubljana – Potem ko je v lanskem šolskem letu finalni turnir DPSŠ v košarki za dijakinje gostila II. gimnazija Maribor, so se najboljše štiri srednješolske ekipe letos znova zbrale na Gimnaziji Bežigrad. Spremljali smo razburljive košarkarske predstave.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji