Išči po strani...
 

Slovenskim šolam tisoči brezplačnih dresov!

Ljubljana – V teh dneh se je s tekmovanjem na občinski ravni začela nova sezona Košarkarskega Superšolarja, šolskega tekmovanja, ki ga skupaj organizirajo KZS, MIZŠ ter Zavod za šport RS Planica. Učenci in učenke se pod koše podajajo v novih Spaldingovih dresih, ki jih vsem sodelujočim šolam v sodelovanju s podjetjema Telemach in Dassašport...

Košarkarski Superšolar - Razpis PC Maribor

Ljubljana – Z novim šolskim letom je pred vrati tudi nova sezona Košarkarskega Superšolarja. S tekmovanjem bodo prvi začeli starejši učenci in učenke, najprej pa jih čakajo boji na občinski oziroma področni ravni.

Bogata zgodovina Košarkarskega Superšolarja

Ljubljana - Košarkarsko tekmovanje Košarkarski Superšolar (nekdanji Pionirski festival) je najstarejše organizirano ekipno šolsko tekmovanje v Sloveniji, saj prva izvedba tega tekmovanja v kategoriji starejših dečkov sega v daljne leto 1966.

Dvojna novomeška krona zaznamovala sezono Superšolarja

Ljubljana - S finalnim turnirjem za mlajše učenke v Novem mestu se je zaključila še ena uspešna sezona Košarkarskega Superšolarja. Že 48. po vrsti je znova navdušila. Dekleta in fantje so na šolskih igriščih prikazali veliko želje in borbenosti ter dobre košarke.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji