Išči po strani...
 

Športni dan za slovenske šole na EP v Zagrebu

Ljubljana - Turistična agencija Kompas in Terme Čatež sta v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije slovenskim osnovnim šolam pripravili zanimivo ponudbo za izvedbo športnega dne. Ura tekem slovenske reprezentance v popoldanskem času (15.00) je namreč primerna, da se na na ogled tekem v Zagreb odpravijo tudi šolske skupine.

V finalu še učenci OŠ Škofja Loka in OŠ Vrhovci

Novo mesto - Novomeška OŠ Grm je gostila finalni turnir zahodne divizije Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence. Finalno vstopnico so si priigrali košarkarji osnovnih šol Škofja Loka in Vrhovci ter se tako pridružili vrstnikom iz Domžal in Grosuplja.

Naslov prvakinj zasluženo na OŠ Franceta Bevka

Murska Sobota - OŠ III Murska Sobota je gostila finalni turnir Košarkarskega Superšolarja za mlajše učenke. Spremljali smo zanimive in izenačene dvoboje, naslova prvakinj pa se zasluženo veselijo košarkarice ljubljanske OŠ Franceta Bevka, saj so ugnale tako gostiteljice, kot vrstnice iz OŠ Draga Bajca Vipava.

OŠ Domžale in OŠ Brinje prva finalista med mlajšimi učenci

Murska Sobota - Znana sta prva finalista Košarkarskega Superšolarja pri mlajših učencih. Po zanimivih in zelo izenačenih dvobojih sta to postali osnovni šoli Domžale in Brinje Grosuplje. Preostala dva finalista bomo dobili na petkovem turnirju v Novem mestu.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji