Išči po strani...
 

Košarkarski Superšolar - Razpis PC Maribor

Ljubljana – Z novim šolskim letom je pred vrati tudi nova sezona Košarkarskega Superšolarja. S tekmovanjem bodo prvi začeli starejši učenci in učenke, najprej pa jih čakajo boji na občinski oziroma področni ravni.

Bogata zgodovina Košarkarskega Superšolarja

Ljubljana - Košarkarsko tekmovanje Košarkarski Superšolar (nekdanji Pionirski festival) je najstarejše organizirano ekipno šolsko tekmovanje v Sloveniji, saj prva izvedba tega tekmovanja v kategoriji starejših dečkov sega v daljne leto 1966.

Dvojna novomeška krona zaznamovala sezono Superšolarja

Ljubljana - S finalnim turnirjem za mlajše učenke v Novem mestu se je zaključila še ena uspešna sezona Košarkarskega Superšolarja. Že 48. po vrsti je znova navdušila. Dekleta in fantje so na šolskih igriščih prikazali veliko želje in borbenosti ter dobre košarke.

OŠ Ob Dravinji najboljša med mlajšimi učenkami

Novo mesto - Osnovna šola Grm je gostila sklepno dejanje Košarkarskega Superšolarja v tem šolskem letu. Najboljše tri ekipe mlajših učenk so prikazale odlične igre, naslova prvakinj pa se veselijo igralke OŠ Ob Dravinji iz Slovenskih Konjic. Drugo mesto so osvojile košarkarice Stražišča, tretje pa gostiteljice.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji