Išči po strani...
 

Zmagi v Postojno in Mursko Soboto

Koper – Po koncu razburljive sezone Košarkarskega Superšolarja so se ekipe starejših učencev in učenk zbrale na Festivalu športa mladih v Kopru ter se pomerile v promocijskem turnirju košarke 3x3. V vsaki kategoriji je sodelovalo osem ekip, zmaga pa je pripadla učenkam OŠ Antona Globočnika Postojna in učencem OŠ I Murska Sobota.

Naslova prvakov med mlajšimi učenci se veselijo v Sežani

Sežana – Zaključno dejanje zanimive sezone Košarkarskega Superšolarja je gostila OŠ Srečka Kosovela Sežana in znova smo bili priča pravemu šolskemu košarkarskemu prazniku. Razburljive dvoboje najboljših štirih ekip mlajših učencev je spremljalo veliko navijačev, med njimi tudi Marko Milić in Primož Brezec.

Košarkarice OŠ Ob Dravinji z dvojno krono

Vipava – Končana je sezona Košarkarskega Superšolarja za mlajše učenke. Najboljše tri ekipe letošnjega šolskega leta so se zbrale v Vipavi, kje smo se znova prepričali, da kraj in Osnovna šola Draga Bajca živita s košarko. Naslova prvakinj se zasluženo veselijo Konjičanke, ki se letos tako lahko pohvalijo z dvojno krono.

V finalu Superšolarja še Sežanci in Novogoričani

Sežana - Tudi finalni turnir zahodne divizije Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence je bil zelo razburljiv in izenačen. Napredovanja na finalni turnir se zasluženo veselijo košarkarji OŠ Srečka Kosovela Sežana in OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica, saj so zabeležili po dve zmagi.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji