Išči po strani...
 

Učenke OŠ Stražišče izločile večkratne prvakinje

Ljubljana - V četrtek so pod šolskimi koši finalno vstopnico lovili dijaki in starejše učenke. Med dijaki so si napredovanje priigrali košarkarji ŠC Rogaška Slatina in Gimnazije Šentvid, pri učenkah pa so se veselile igralke OŠ Stražišče. Slednje so izločile večkratne prvakinje iz Vipave in Grosuplja.

Brez presenečenj na uvodnih polfinalnih turnirjih Superšolarja

Ljubljana - Po dijakinjah so prve polfinalne turnirje Košarkarskega Superšolarja dočakali starejši učenci. Z dobrimi igrami so si nastop na finalnih turnirjih divizij priigrali košarkarji OŠ Venclja Perka Domžale, OŠ Vrhovci in OŠ Miroslava Vilharja Postojna.

Celjanke in Šentvidčanke prve finalistke

Ljubljana - S turnirjem dijakinj v Celju se je začel polfinalni del DP srednjih šol v košarki za dijake in dijakinje. Po pričakovanjih so si finalno vstopnico priigrale košarkarice I. gimnazije v Celju in Gimnazije Šentvid.

Košarkarski Superšolar pred začetkom polfinala

Ljubljana - Po krajšem počitku bodo v naslednjem tednu pod koše znova stopili starejši učenci in učenke ter dijaki in dijakinje. Čaka jih razburljivo nadaljevanje sezone Košarkarskega Superšolarja in DP srednjih šol.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji