Išči po strani...
 

V sredo zadnje dejanje sezone Košarkarskega Superšolarja

Postojna - Zaključek izjemno zanimive in razburljive sezone Košarkarskega Superšolarja je vse bližje. Finalni turnir mlajših učencev bo v sredo gostila OŠ Miroslava Vilharja Postojna, poleg gostiteljev pa se bodo v lov za naslovom prvakov podali še košarkarji osnovnih šol Podčetrtek, Domžale in Vrhovci.

Mlajše učenke OŠ Šmarje pri Jelšah po letu 2013 znova na vrhu

Ajdovščina – Košarkarice OŠ Šmarje pri Jelšah se zasluženo veselijo naslova prvakinj Košarkarskega Superšolarja med mlajšimi učenkami. Po odlično odigrani sezoni so bile po pravi drami najboljše tudi na finalnem turnirju v Ajdovščini ter se tako po letu 2013, ko so zmago slavile v Grosupljem, zavihtele na sam vrh ter tako nasledile vrstnice...

Finalisti postali še učenci OŠ Podčetrtek in OŠ Domžale

Murska Sobota - Pred mlajšimi učenci je le še finalni turnir Košarkarskega Superšolarja. Po igralcih osnovnih šol Vrhovci in Miroslava Vilharja Postojna, so si danes na turnirju v Murski Soboti finalno vstopnico priigrali še njihovi vrstniki iz OŠ Podčetrtek in OŠ Domžale.

Ljubljančani in Postojnčani zasluženo v veliki finale

Velike Lašče - OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče je gostila finalni turnir zahodne regije Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence. Spremljali smo zanimive dvoboje, prvi finalni vstopnici pa so si priigrali košarkarji osnovnih šol Vrhovci in Miroslava Vilharja Postojna.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji