Išči po strani...
 

Na šolskih igriščih po počitnicah v boj za medalje

Ljubljana – Šolska košarkarska igrišča med zimskimi počitnicami samevajo. A že v začetku marca bo pod koši znova zelo živahno. Mlajši učenci in učenke bodo namreč začeli s tekmovanjem na državni ravni, starejši učenci in učenke ter dijaki in dijakinje pa se bodo podali v lov za medaljami.

Na finalni turnir vzhodne regije še učenci iz Miklavža in Laškega

Murska Sobota - Odigrana sta zadnja polfinalna turnirja Košarkarskega Superšolarja za starejše učence. Nadobudni košarkarji so se družili v Murski Soboti in Laškem, največ znanja pa so prikazali učenci OŠ Miklavž na Dravskem polju in OŠ Primoža Trubarja Laško ter se tako uvrstili med osem najboljših ekip te sezone.

Ljubljančani med osem, Žirovke že med najboljšimi tremi

Sežana - Starejši učenci OŠ Vrhovci so se kot šesto moštvo uvrstili v družbo najboljše osmerice Košarkarskega Sušeršolarja, njihove vrstnice iz Žirov pa so pravi drami postale še zadnje udeleženke finalnega turnirja pri učenkah. V lov za naslovom prvakinj se bodo tako podale v družbi tekmic iz OŠ III Murska Sobota ter OŠ Franceta Bevka...

Na igriščih Košarkarskega Superšolarja vse bolj razburljivo

Ljubljana - Torek pod šolskimi koši je postregel z novimi zanimivimi in razburljivimi polfinalnimi obračuni Košarkarskega Superšolarja. Med drugim smo videli tudi dva lokalna derbija. V Grosuplju so moči namreč merili učenci OŠ Brinje in OŠ Louisa Adamiča, v Ljubljani pa učenke osnovnih šol Koseze in Franceta Bevka.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji