Išči po strani...
 

Košarkarice OŠ Ob Dravinji z dvojno krono

Vipava – Končana je sezona Košarkarskega Superšolarja za mlajše učenke. Najboljše tri ekipe letošnjega šolskega leta so se zbrale v Vipavi, kje smo se znova prepričali, da kraj in Osnovna šola Draga Bajca živita s košarko. Naslova prvakinj se zasluženo veselijo Konjičanke, ki se letos tako lahko pohvalijo z dvojno krono.

V finalu Superšolarja še Sežanci in Novogoričani

Sežana - Tudi finalni turnir zahodne divizije Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence je bil zelo razburljiv in izenačen. Napredovanja na finalni turnir se zasluženo veselijo košarkarji OŠ Srečka Kosovela Sežana in OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica, saj so zabeležili po dve zmagi.

Znana prva finalista Superšolarja med mlajšimi učenci

Poljčane - Košarkarji OŠ Podčetrtek in OŠ Venclja Perka Domžale so prvi finalisti Košarkarskega Superšolarja med mlajšimi učenci. Na zelo izenačenem turnirju v Poljčanah so imeli največ znanja in sreče ter si zasluženo priigrali finalno vstopnico. Tekmece bodo dobili na petkovem turnirju v Sežani.

Pred učenci finale divizij, učenke v boj za naslov prvakinj

Ljubljana - Košarkarski Superšolar za mlajše učence in učenke se bliža samemu zaključku. Košarkarji se bodo v naslednjem tednu tako potegovali za finalno vstopnico na finalu divizij, košarkarice pa se bodo 19. maja v Vipavi že borile za naslov prvakinj.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji