Išči po strani...

 

Prva zmaga junakov v letošnjem pripravljalnem obdobju

Kidričevo - Slovenska moška članska reprezentanca je obdobje pripravljalnih tekem začela z zmago nad Novo Zelandijo, s 73:68. Varovanci Jureta Zdovca so si zmago priborili po zaslugi odlične zadnje četrtine. Najboljši strelec naše reprezentance je bil novopečeni kapetan, Jure Balažič, ki je dosegel 15 točk.

FOTO: Slovenke na krilih izjemnih navijačev presenetile Srbkinje

Celje - V Celju se je začelo evropsko prvenstvo za dekleta do 18 let. Za eno izmed prvih presenečenj je poskrbela slovenska reprezentanca. Ta je na krilih glasnih navijačev, ki so popolnoma zapolnili tribune dvorane Golovec, z 72:56 ugnala srbsko izbrano vrsto.

EP U18: Slovenija niz neporaženosti podaljšala proti Poljski

Oberwart - Moška mladinska reprezentanca je na evropskem prvenstvu divizije B na zadnji tekmi drugega dela prvenstva premagala Poljsko, z 80:70, in tako postala edina neporažena reprezentanca na prvenstvu! V polfinalu se bodo naši srečali z reprezentanco Švedske!

VIDEO: Saša Zagorac vabi na EP U18 v Celje

Celje - Kapetan slovenske moške članske B-reprezentance in kandidat za nastop na EuroBasketu 2015 Saša Zagorac, vse ljubitelje košarke vabi na evropsko prvenstvo za dekleta do 18 let, ki se začne danes v Celju! Vstop je prost!

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji