Išči po strani...

 

SPLETNI PRENOS: Portorož : Krka in Helios Suns : U. Olimpija

Ljubljana - Četrtek prinaša druge četrtfinalne tekme Lige Telemach. Tokrat si boste lahko preko brezplačnega spletnega prenosa ogledali srečanji iz Lucije (Portorož : Krka) in Domžal (Helios Suns : Union Olimpija). Obe tekmi se bosta začeli ob 20. uri.

Četrtek prinaša druge tekme četrtfinala Lige Telemach

Ljubljana - Po prvih tekmah četrtfinalnega niza Lige Telemach so v prednosti ekipe Krke, Rogaške, Tajfuna in Heliosa Suns. Te bodo imele v četrtek priložnost, da si z morebitnimi zmagami zagotovijo napredovanje v polfinale državnega prvenstva.

Znani nasprotniki reprezentanc 3x3 na 1. evropskih igrah

Ljubljana - To poletje bo azerbajdžanski Baku gostil prve evropske igre, na katerih bosta nastopili tudi slovenski članski reprezentanci košarke 3x3. Med 12. in 28. junijem se bodo fantje borili v predtekmovalni skupini A (Romunija, Litva, Izrael), dekleta pa v skupini C (Španija, Irska, Slovaška).

FOTO+VIDEO: Kako je Helios prišel do zmage v Stožicah

Ljubljana - Košarkarji Helios Sunsev so poskrbeli za veliko presenečenje v četrtfinalu Lige Telemach - z 69:67 so v Stožicah premagali Uniona Olimpijo! Po lanskoletni zmagi v polfinalu, je to že druga zaporedna zmaga Domžalčanov v končnici v Stožicah.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji