Išči po strani...
 

Asi: Vidmar Darušafaki priigral drugo zmago

Ljubljana - Gašper Vidmar, ki se je šele pred kratkim vrnil po poškodbi strganih križnih vezi, je bil v drugem kolu DP Turčije s 17 točkami, 7 skoki in 4 podajami najboljši posameznik svoje ekipe.

Mariborčani in Grosupeljčani v torek na zaostalo tekmo

Ljubljana - Košarkarji v torek nadaljujejo s tekmovanjem v Ligi Telemach. Na zaostali tekmi 1. kola se bosta na Štajerskem ob 20. uri pomerili zasedbi Maribora Nove KBM in Grosbasketa, medtem ko se bosta istočasno na tekmi rednega 3. kola merili ekipi Krke in Elektre.

Asinje: Piršičevi skalp podprvakinj in poraz z debitantkami

Ljubljana - V minulem tednu sta sezono državnega prvenstva začeli še dve slovenski reprezentantki in obe na uvodni tekmi zmagali. Nika Barič (14 točk) je bila s Sparta&kom uspešna na gostovanju v Vologdi, medtem ko je Sandra Piršič (8 točk, 12 skokov) z Zamaratom na kolena spravila aktualne podprvakinje iz Rivasa.

VIDEO: Zmaji z visoko razliko odpravili Partizana

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije nadaljujejo dobre predstave na začetku nove sezone. V četrtem krogu lige Aba so zabeležili tretjo zmago in v Stožicah z 29 točkami razlike (87:58) premagali šestkratnega prvaka Partizana.

twitter @kzs_si

Foto tedna

Že na začetku Lige Telemach veliko presenečenje - Grosbasket premagal aktualne državne prvake, košarkarje Krke (80:75)!

Že na začetku Lige Telemach veliko presenečenje - Grosbasket premagal aktualne državne prvake, košarkarje Krke (80:75)!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji