Išči po strani...

 

Miami v Charlottu izsilil odločilno sedmo tekmo

Ljubljana - Košarkarji Miami Heat so preživeli šesto tekmo serije prvega kroga končnice Lige NBA, in z zmago s 97:90 nad Charlotte Hornetsi, izenačili rezultat v zmagah in izsilili odločilno sedmo tekmo. Goran Dragić je tekmo zaključil s 14 točkami in bil tako tretji strelec Miamija.

Laščani v zadnjih sekundah ugnali Krko

Ljubljana - Košarkarji Zlatoroga so se v 8. kolu oddolžili Krki za poraz po podaljšku na prvi medsebojni tekmi Lige Nova KBM za prvaka. Po zaslugi Christopherja Bookerja, ki je po podaji Jakoba Čebaška zadel štiri sekunde pred koncem, so slavili zmago z 81:80. Na drugi petkovi tekmi je Rogaška še drugič v tem delu tekmovanja ugnala Union...

Fantje U15 in U16 v Postojni opravili meritve

Ljubljana - V sklopu Nacionalnega programa U16 in U15 so v Postojni potekale meritve igralcev. Igralci omenjenih kategorij so opravili meritve antropometrične meritve, kot tudi meritve telesnih sposobnostih s testno baterijo, s katero na Košarkarskih zvezi Slovenije spremljamo že več generacij.

VIDEO: Prva zmaga za Tajfuna v Ligi za prvaka

Ljubljana - Tajfun se je v 8. kolu prebil do prve zmage v Lige Nova KBM za prvaka. V spodnjem video zapisu so zbrane najboljše akcije srečanja s Helios Suns​i.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji