Išči po strani...
 

DANAŠNJI SPLETNI PRENOS: Maribor Nova KBM : Rogaška

Ljubljana - Liga Telemach je zajadrala v 3. kolo, katerega zadnje tekme bodo na sporedu v soboto. Ob 20. uri si bosta v dvorani tabor nasproti stali ekipi, ki sta na uvodnih dveh srečanjih iztržili polovičen uspeh. Tekmo med Mariborom Novo KBM in Rogaško boste lahko spremljali tudi v spletnem prenosu.

FOTO: Tajfun v Šentjurju ugasnil domžalska sonca

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna so v petek postali prva ekipa Lige Telemach, ki po treh odigranih tekmah še ne pozna poraza. Na dvoboju še neporaženih zasedb Šentjurčani na domačem parketu s 74:68 ugnali Helios Sunse. Znova Sta blestela Djordje Lelić (17 točk, 10 skokov, 5 podaj) ter Ceola Clark (17 točk, 3 podaje).

Mariborčanke in Domžalčanke po prvo zmago v prvenstvu

Ljubljana - Sobota v 1. SKL za ženske prinaša prvi tekmi 3. kola. V Slovenskih Konjicah bo gostoval Grosbasket (16.30), medtem ko se bosta uro za tem za prvo zmago v sezoni merili zasedbi Maribora in Domžal. Derbi med Athlete Celjem in Triglavom je prestavljen na 2. november.

Notranjski derbi v 3. SKL zahod Cerknici

Cerknica - Na prvi tekmi 2. kola 3. SKL zahod so košarkarji Cerknice s 64:60 ugnali Pivko in zabeležili prvo zmago v tej sezoni, drugo pa je zapisal Globus, ki je bil z 81:74 boljši od UKK Kopra. Ostale tekme v soboto.

twitter @kzs_si

Foto tedna

Že na začetku Lige Telemach veliko presenečenje - Grosbasket premagal aktualne državne prvake, košarkarje Krke (80:75)!

Že na začetku Lige Telemach veliko presenečenje - Grosbasket premagal aktualne državne prvake, košarkarje Krke (80:75)!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji