Išči po strani...

 

Tajfun z zmago v Rogaški Slatini v finalu povedel z 2:1

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna so po porazu na prvi finalni tekmi Lige Telemach dobili naslednji dve. Zadnjo kar na gostovanju pred znova polnimi tribunami dvorane v Rogaški Slatini. Šentjurčani so bili v prednosti večino tekme, Rogaški vmes dopustili le vodstvo z 29:27, na koncu pa slavili zmago s 65:57.

Kandidatke za reprezentanco U16 klonile v Kranju

Ljubljana - Košarkarice do 16 let, ki se potegujejo za vabilo na priprave reprezentance, so odigrale četrto pregledno tekmo. Izbranke Stojana Finka so morale priznati premoč članski vrsti Triglava. Finalist državnega prvenstva je bil boljši z 90:31.

Damir Grgič trener Athlete Celja še naslednji dve sezoni

Ljubljana - ŽKK Athlete Celje, ki je v minuli sezoni osvojil obe domači lovoriki, bo tudi v prihodnje vodil Damir Grgič. Selektor ženske članske reprezentance in glavni trener deklet U18, ki jih poleti v knežjem mestu čaka nastop na evropskem prvenstvu, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve leti.

Pokal mladih 2014/15 Ježici in Heliosu

Rogaška Slatina - Na tretji tekmi finala Lige Telemach 2014/15 je Košarkarska zveza Slovenije podelila tradicionalne nagrade za Pokal mladih, ki sta ga v tej sezoni osvojila Ježica v ženski kategoriji in Helios v moški.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji