Išči po strani...
 

Alen Omić odločil derbi večnih rivalov v Stožicah

Ljubljana - Košarkarji Union Olimpije so dobili četrti derbi te sezone proti novomeški Krki, prvega, ki je štel za točke Lige Telemach. Slabi dve sekundi pred koncem je srečanje odločil Alen Omić, s 26 točkami in 9 skoki prvo ime tekme, ki je zadel za končnih 88:86.

V nedeljo bo znano kdo bo prvak DP U15 za dekleta

Kranj - Košarkarice Triglava in Konjic so se uvrstile v veliki finale državnega prvenstva za dekleta do 15 let. Prve so S 55:46 premagale Maribor, druge pa s 53:50 Odejo. Tekma za 3. mesto in finale bosta v nedeljo, obe tekmi tudi v spletnem prenosu.

Kranjčanke v polfinale s prednostjo domačega igrišča

Ljubljana – Zaključen je ligaški del državnega prvenstva za košarkarice. Potem ko so bile vse polfinalistke ter ekipi, ki bosta osvojili prvo in četrto mesto pred končnico, znani že nekaj tednov, je bilo do zadnjega kola odprto le še vprašanje, ali bo z drugega mesta in s tem s prednostjo domačega parketa v polfinale odšel kranjski Triglav...

Ajdovščina proti Litiji prekinila niz 15 zaporednih porazov

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 19. kolo, zdaj pa sledi dvotedenski premor zaradi velikončnih praznikov. Kolo je bilo prelomno za ekipo Ajdovščine, ki je po 15. zaporednih porazih vknjižila tretjo zmago v sezoni. Zmage so zabeležile še ekipe Terme Olimia, Slovana, Vzajemci Lastovke, LTH Castingsa in Triglav Elektro gorenjske prodaje.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji