Išči po strani...

 

EP MU20: Slovenija po porazu izpadla iz elitne divizije

Kreta - Slovenska reprezentanca do 20 let se je danes pomerila z Italijo za obstanek v diviziji A. Na tekmi za 13. mesto na EP so bili boljši Italijani z 69:52 in se oddolžili Slovencem za poraz v skupinskem delu prvenstva. Slovenija bo tako prihodnje leto nastopila na evropskem prvenstvu divizije B.

MU16: Za zaključek turnirja v Italiji poraz proti Grkom

Ljubljana - Slovenska reprezentanca fantov do 16 let je danes odigrala zadnjo tekmo na turnirju v Italiji, ki služi kot priprava na evropsko prvenstvo. Slovenci so na tretji tekmi izgubili z Grčijo s 86:69. V petek so slovenski košarkarji ugnali Črno goro, včeraj pa so izgubili z domačini.

ŽU20: Reprezentanci čestital tudi predsednik Državnega zbora

Ljubljana - Teden dni je minilo od velikega uspeha slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu za dekleta do 20 let. Košarkaricam in štabu je čestital tudi predsednik Državnega zbora Milan Brglez.

MU16: Odličen prvi polčas premalo za zmago nad Italijo

Ljubljana - Reprezentanca fantov do 16 let je na turnirju v Italiji odigrala še drugo pripravljalno tekmo. Po zmagi proti Črni gori so morali varovanci Dejana Gašparina priznati premoč domačinom. Jutri se bodo Slovenci pomerili še z Grčijo.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji