Išči po strani...

 

TV Prenos: Olimpija gostuje pri vodilni ekipi Lige Nova KBM

Ljubljana - V petek in soboto bodo na sporedu tekme 14. kola Lige Nova KBM. Sixt Primorska in Petrol Olimpija se bosta srečali v petek, tekmo si boste lahko ogledali v prenosu na Šport TV. V soboto bodo na sporedu še preostala štiri srečanja: Šentjur - Šenčur, Zlatorog - Rogaška, Hopsi - Helios Suns in Krka - Ilirija.

Grgić določil dvanajsterico za tekmi s Francijo in Romunijo

Ljubljana - Selektor ženske članske reprezentance Damir Grgić je določil 12 košarkaric, ki bodo zastopale barve Slovenije v drugem ciklu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2019. V primerjavi s prvim ciklusom sta novi imeni na seznamu Althea Gwashavanhu in Tina Cvijanović.

TV prenos 2. SKL: Brezec v Sežani zaključuje športno pot

Ljubljana - V soboto bo na sporedu pet obračunov 17. kola 2. SKL. ECE Triglav pričakuje Celjane, LTH Castings gostuje v Ljubljani, Mesarija Prunk se bo srečala s Plamo Pur, na derbiju 17. kola se bodo Parklji pomerili s Podčetrtkom, Portorož pa bo gostil Konjice. Tekmo iz Sežane, na kateri se bo upokojil Primož Brezec, si boste lahko ogledali...

Petek v znamenju starejših učenk

Ljubljana - Zaključek drugega tedna četrtfinalnih dvobojev na šolskih košarkarskih igriščih je pripadel starejšim učenkam. Moči so merile na treh turnirjih, napredovanje v polfinale pa so si priigrale košarkarice osnovnih šol Ob Dravinji Slovenske Konjice, Mirana Jarca Ljubljana in Grm Novo mesto.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji