Išči po strani...

 

Predstavljamo himno Lige Nova KBM!

Ljubljana - Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju z banko Nova KBM in s Trkajem. Zanjo smo pripravili zanimiv in atraktiven videospot, ki si ga lahko premierno ogledate na kzs.si!

Prenos: Na Polzeli pričakujejo Tajfun; pokalni prvaki gostujejo v Podčetrtku

Ljubljana - Po tednu premora, v katerem smo dobili slovenskega pokalnega prvaka, je znova čas za tekme v Ligi Nova KBM. Devetnajsto kolo bodo odprli Hopsi in Tajfun. To srečanje si boste lahko ogledali v prenosu na Šport TV in kzs.si. Union Olimpija ob 19.00 gostuje v Podčetrtku.

MVP 1. dela 1. SKL (Ž): Shante Marie Evans (Athlete Celje)

Ljubljana - Po končanem 1. delu 1. SKL (Ž) smo pripravil pregled najboljših dosežkov. MVP rednega dela 1. SKL za ženske je postala košarkarica Athlete Celja Shante Marie Evans. Evansova je v povprečju zbrala 16,8 točke, 9,5 skoka, 1,9 podaje, 2,4 pridobljene žoge in 0,4 blokade na tekmo. Njen povprečni indeks je znašal 23,4.

WABA: Triglav boljši od Crvene zvezde, Celjanke do zmage po preobratu

Ljubljana - Pred zanimivim vikendom, ki bo v Celju dal ime zmagovalca Pokala članic, so košarkarice Triglava in Athlete Celje odigrale novi preizkušnji v mednarodni ligi WABA. Kranjčanke so premagale beograjsko Crveno zvezdo, Celjanke pa so bile po preobratu boljše od zasedbe Play Off Ultra.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji