Išči po strani...

 

Slovenija brez Dragića, Murića in Macure; vpoklican še Mahkovic

Ljubljana - Zgolj dan pred začetkom priprav na prvi dve kvalifikacijski tekmi za SP je selektor Rado Trifunović prejel novico, da se zaradi klubskih obveznosti reprezentančne akcije ne bodo udeležili Zoran Dragić, Edo Murić in Jurij Macura. Novo ime na seznamu je Blaž Mahkovic.

MVP 6. kola 1. SKL (Ž): Gala Kramžar (Ježica)

Ljubljana - Po reprezentančnem premoru se je ta vikend nadaljevala 1. SKL za ženske. Najkoristnejša igralka 6. kola je postala Gala Kramžar. Košarkarica Ježice je na tekmi proti Domžalam dosegla 23 točk, k temu pa dodala 14 skokov, 4 podaje in 5 ukradenih žog - valorizacija 35.

Spletni prenos: Šentjur gostuje pri državnih prvakih

Ljubljana - V soboto so bile odigrane štiri tekme sedmega kola Lige Nova KBM. Rogaška je ugnala Šenčur, Helios je izgubil proti Sixt Primorski, Ilirija je premagala Zlatorog, Krka je bila boljša od Hopsov. V ponedeljek bo Olimpija gostila Šentjur (prenos na kzs.si).

1. SKL (Ž): Celje po napetem zaključku do zmage nad Triglavom

Ljubljana - Po reprezentančnem premoru se je ta vikend nadaljevala 1. SKL za ženske. V soboto je Akson Ilirija ugnala Konjice, Ježica je premagala Domžale. Na derbiju šestega kola je bila Cinkarna Celje boljša od Triglava, Maribor je bil boljši od Grosupljega.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji