Išči po strani...

 

Liga Nova KBM: Krka po podaljšku do zmage proti Sixt Primorski

Ljubljana - Košarkarji Sixt Primorske so še 38 sekund do konca rednega dela srečanja proti Krki vodili s šestimi točkami razlike, nato pa je Novomeščanom uspel preobrat. V podaljšku so imeli več moči sedemkratni državni prvaki, ki so zabeležili dvanajsto zmago v tej sezoni. 15. kolo Lige Nova KBM se bo nadaljevalo v petek.

1. SKL (Ž): Na zaostali tekmi 10. kola Domžale gostijo Ježico

Ljubljana - V četrtek ob 18.45 se bosta v dvorani Osnovne šole Venclja Perka pomerili ekipi Domžal in Ježice. Preostale tri tekme 10. kola so bile odigrane v decembru.

Waba liga: Slovenski derbi v uvodnem kolu drugega dela

Ljubljana - V sredo in četrtek se nadaljuje tekmovanje v ligi Waba. Že v prvem kolu bo na sporedu slovenski derbi med Triglavom in Athlete Celjem. V drugem delu tekmovanja sodeluje osem ekip, ki se bodo potegovale za prva štiri mesta in uvrstitev na zaključni turnir.

Prepričljivi Laščani in Bežigrajčanke, uspešni tudi Brežičani

Brežice - Učenci osnovnih šol Primoža Trubarja Laško in Brežice ter dijakinje Gimnazije Bežigrad so novi polfinalisti Košarkarskega Superšolarja oziroma DP srednjih šol. Še posebej prepričljivi so bili Laščani, ki so tako napovedali lov na visoko uvrstitev.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji