Išči po strani...

 

Prenos: Slovenke v Trbovljah gostijo Turčijo

Laško - Slovensko žensko člansko reprezentanco v petek čaka prva prava domača preizkušnja pred evropskim prvenstvom. Slovenke bodo v Trbovljah ob 20.30 gostile izbrano vrsto Turčije. V soboto se bodo izbranke Damirja Grgića pomerile še s Poljakinjami. Prenos tekme si lahko ogledate na Šport TV in kzs.si.

Pridobitev FIBA licenc za pomožne sodnike

Ljubljana - Kot je bilo predstavljeno že lani, bo FIBA v prihodnje uvedla podeljevanje FIBA licenc tudi za pomožne sodnike. Samo pomožni sodniki s FIBA licenco bodo lahko opravljali delo pomožnih sodnikov na tekmah FIBA.

Liga Nova KBM: Union Olimpija šestnajstič državni prvak

Ljubljana - V Ligi Nova KBM se je v sredo odvila četrta in tudi zadnja tekma finala med ekipo Uniona Olimpije in Rogaške. Ljubljančani so na zadnjem obračunu v domači Hali Tivoli nadigrali ekipo Rogaške in dobili finalno serijo z rezultatom 3:1. Zadnji naslov državnih prvakov so košarkarji Olimpije osvojili v sezoni 2008/09.

3x3: S prvim treningom začele tudi kandidatke za reprezentanco U18

Ljubljana - Pretekli vikend so s prvim preglednim treningom začele tudi kandidatke za reprezentanco v košarki 3x3 do 18 let. Trening je bil namenjen izpopolnjevanju tehničnih in taktičnih elementov.

twitter @kzs_si

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji