Išči po strani...

Navijaški dnevnik

Predstavitev piscev oz "tovornjakarjev"

 

Kje se nahaja slovenski lokal v Vilni?

Vilna - "Tovornjakarja" Marko in Rok, ki sta se v Vilno podala z avtobusom, se že podita po ulicah glavnega mesta in ga odkrivata za vse slovenske navijače. Bila sta tudi že v slovenskem lokalu.

Tovornjaka končno prispela na cilj

Klaipeda - Po dolgi poti dveh tovornjakov Laškega in Uniona, ki sta v petih dneh prestala 1.800 kilometrov in kup preglavic na poti, je prava mala odisejada za Marka in Roka, voznika in serviserja končana. Tovornjaka sta v Klaipedi!

Navijaški točki v Klaipedi in Vilni

Ljubljana - Skupina Pivovarna Laško je v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije (KZS) poskrbela za uradno stičišče slovenskih navijačev, ki bodo reprezentanco spremljali na evropskem prvenstvu v Litvi.

Težave za oba tovornjaka na poti na EP

Chehostova - Akcija s Tovornjakom na EuroBasket v Litvo je postala prava avantura z vsemi možnimi načrtovanimi in nenačrtovanimi ovirami in preprekami.

Kje se nahajata tovornjaka Laškega in Uniona?

Hegyeshalom - Za našima tovornjakarjema Rokom in Markom je naporen ponedeljkov dan. Start ob 4. uri zjutraj se je zaradi okvare enega od tovornjakov zavlekel do 6. ure.

Tovornjaka že srbijo gume

Ljubljana - Akcija S tovornjakom na EuroBasket v Litvo se po uvodnem "ogrevanju" na pripravljalni tekmi z Litvo bliža vrhuncu.

Video posnetki

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji