Išči po strani...

KZS sklenila partnerstvo z IntActom

26.08.2011 / Reprezentance Člani Naslovnica
Avtor: KZS/Anže Blažič
Kranjska Gora - Košarkarska zveza Slovenije je sklenila sodelovanje s podjetjem IntAct, ki bo reprezentanci v podporo pri opremi in inštrukcijah za uporabo določenih programov.

Gre za tristranski dogovor med KZS-jem, izvajalcem fizioterapevtskih storitev Fizioterapija TEZO, s katero zveza uspešno sodeluje že vrsto let in podjetjem IntAct, katerega direktor je Andrej Švent, nekdanji košarkar novomeške Krke, uspešen košarkarski trener in cenjen sodnik v nekdanji jugoslovanski zvezni ligi.

IntAct bo reprezentanci v podporo pri prepotrebni opremi, med njimi tudi s špornimi opornicami Zamst ter še z nekaterimi drugimi pripomočki in inštrukcijah za uporabo programa Compex elektrostimulatorjev. Cilj je hitrejša vadba, lažja regeneracija in zaščita pred poškodbami.

"V enakem duhu smo z moško člansko reprezentanco sodelovali že lani, ko se je ekipa pripravljala na svetovno prvenstvo v Turčiji, zdaj pa smo naše sodelovanje sklenili še uradno. IntAct se je obvezal, da bo tri leta, poleg zagotavljanja opreme, izvajal tudi predavanja in delavnice na licenčnih trenerskih seminarjih,"
je povedal direktor podjetja IntAct, Andrej Švent.

VSE O PODJETJU INTACT SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ


Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji