Išči po strani...

Na drugi del Eurobasketa s turistično agencijo Kompas

Helsinki - Slovenska reprezentanca si je s štirimi zmagami že zagotovila nastop v drugem delu evropskega prvenstva. Turistična agencija Kompas, srebrni sponzor Košarkarske zveze Slovenije, je za vse navijače pripravila tri različne ponudbe za ogled zaključnih bojev Eurobasketa.

Navijaški paketi so na voljo na tej povezavi.

Slovenska košarkarska reprezentanca blesti na evropskem prvenstvu in si je že dan pred zadnjo tekmo v skupinskem delu priborila vstopnico za osmino finala. Slovence prva tekma na izločanje v Istanbulu, čaka v soboto, 9. septembra. Turistična agencija Kompas je za navijače, ki se želijo odpraviti na drugi del EuroBasketa 2017, pripravila tri različne pakete. Vsi trije paketi vsebujejo letalski prevoz Ljubljana - Istanbul - Ljubljana ter transfer letališče - hotel, hotel letališče, 2 oziroma 6 nočitev z zajtrkom ter orientacijski ogled mesta. Vstopnica za tekmo ni všteta v ceno. 

POVEZAVA NA PAKET OSMINA FINALA - EUROBASKET 2017

POVEZAVA NA PAKET ČETRTFINALE - EUROBASKET 2017

POVEZAVA NA PAKET IZLOČILNI BOJI - EUROBASKET 2017

Slovenski košarkarji vas vabijo, da jih v čim večjem številu spodbujate tudi v drugem delu evropskega prvenstva ter pričarate vzdušje, ki ga znajo le slovenski navijači.

Nakup posameznih vstopnic za tekme drugega dela je mogoč na tej povezavi. Za več informacij o vstopnicah se lahko obrnete na elektronski naslov eurobasket2017[at]biletix.com.


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji