Išči po strani...

Projekt Skupaj smo večji: Članice odtisnile svoje dlani

15.05.2017 / Reprezentance Članice Naslovnica
Avtor: KZS/Jaka Lenart
Zreče - Košarkarska zveza Slovenije sodeluje pri projektu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Skupaj smo večji, v okviru katerega otroci in mladostniki iz Slovenije v času od marca do maja 2017 ustvarjajo največjo sestavljeno risbo na svetu.

FOTOGALERIJA

Čas po torkovem treningu so članice izkoristile za druženje z učenci Osnovne šole Zreče. Dekleta so odtisnila svoje dlani in tako prispevala delež k sestavi največje risbe na svetu. Avtor zamisli in koordinator projekta je dr. Kristijan Musek Lešnik, cilj projekta pa je otrokom in mladostnikom dati izkušnjo, da lahko v življenju uresničijo pomembne in velike cilje. Spoznanje, da lahko s sodelovanjem ustvarijo in dosežejo veliko več kot vsak sam.

Rebeka Abramovič: 
"Po dopoldanskem treningu smo v okviru projekta Skupaj smo večji obiskali učence Osnovne šole Zreče. Učenci so bili našega obiska zelo veseli, skupaj pa smo ustvarili risbe, ki bodo sestavljale največjo risbo na svetu. Tudi košarkarice smo na druženju z učenci uživale in to je bila prava popestritev med napornimi treningi."

 

 


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji