Išči po strani...

Liga prvakov: Petrol Olimpija gostuje v Bandirmi

17.10.2017 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Košarkarji Petrola Olimpije se v drugem kolu Lige prvakov odpravljajo na gostovanje k Banvitu. Srečanja proti turškemu pokalnemu prvaku, katerega dres nosi tudi Gašper Vidmar, bo na sporedu v sredo, ob 18.30.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Začenja se tekmovanje v Pokalu Spar

17.10.2017 / Tekmovanja KZS Naslovnica Pokal Spar

Ljubljana - Danes se z drugim krogom začenja tekmovanje v Pokalu Spar. Že v uvodnem delu tekmovanja bo na sporedu kar nekaj zanimivih dvobojev. Povratne tekme bodo na sporedu v prihodnjem tednu.

Telemachov #mojtim: Dončić do strelskega rekorda kariere v Evroligi

16.10.2017 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi/Asinje KZS Člani Naslovnica

Ljubljana - Za našimi košarkarji je še en uspešen teden. Luka Dončić je v prvem kolu Evrolige dosegel 27 točk. Saša Zagorac je s povprečjem 19,7 prvi strelec madžarskega prvenstva, Jaka Blažič najboljši strelec Andorre. Luka Rupnik v tej sezoni še ne pozna...

MVP 2. kola Lige Nova KBM: Devin Michael Oliver (Petrol Olimpija)

15.10.2017 / Tekmovanja KZS Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Najkoristnejši igralec 2. kola Lige Nova KBM je postal Devin Michael Oliver z indeksom 25. Košarkar Petrola Olimpije je na tekmi proti Krki zabeležil 14 točk, 8 skokov, 3 podaje in 4 pridobljene žoge.

MVP 2. kola 1. SKL (Ž): Urška Žibert (Triglav)

14.10.2017 / Tekmovanja KZS Naslovnica 1. SKL za ženske

Ljubljana - Najkoristnejša igralka drugega kola rednega dela 1. SKL za ženske je postala Urška Žibert. Košarkarica Triglava je na tekmi proti Domžalam dosegla 21 točk, v statistiko pa je vpisala še 5 skokov, 6 podaj in 3 ukradene žoge - valorizacija 31.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 7153

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji