Išči po strani...

Asi: 36 točk Tomaža Bolčine v prejšnjem tednu

24.11.2015 / Tekmovanja Asi Naslovnica

Ljubljana - Mladi center Tajfuna Tomaž Bolčina se je v minulem tednu, kljub temu, da je šentjurska ekipa v minulem tednu dvakrat izgubila, izkazal s 36 točkami, od tega jih je 22 dosegel na gostovanju na Češkem.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Junaki: Dvojni dvojček Tomića na prvi tekmi

09.11.2015 / Reprezentance Asi Naslovnica Člani

Ljubljana - Boban Tomić, ki je to poletje preizkusil nastopanje za obe članski reprezentanci, je prestopil k avstrijskemu Grazu in že na prvi tekmi s 23 točkami in 12 podajami prišel do prvega dvojnega dvojčka.

Junaki: Lakovič Barcelono rešil s trojko ob zvoku sirene

26.10.2015 / Reprezentance Člani Naslovnica Asi

Barcelona - Nekdanji reprezentančni kapetan Jaka Lakovič, ki v tej sezoni brani barve druge ekipe Barcelone, je na tekmi 4. kola proti Joventutu zbral 14 točk in zmagovalca odločil s trojko ob zvoku sirene, zaradi česar si je prislužil naziv junaka tedna.

Junaki: Miha Lapornik najboljši za rojstni dan

19.10.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Asi Naslovnica

Ljubljana - Nov košarkar Uniona Olimpije Miha Lapornik, ki je to poletje zaigral za obe članski reprezentanci, je bil ta teden na obeh tekmah zmajev odličen. V Eurocupu je zabeležil 16 točk, na gostovanju v Beogradu proti Crveni zvezdi, kjer so ravno na...

Junaki: Omić prvi skakalec španske lige

12.10.2015 / Asi Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Alen Omić je na svoji drugi uradni tekmi v Gran Canarii in prvi v DP prišel do svojega prvega dvojnega dvojčka v tujini, s 13 skoki pa je postal tudi najboljši skakalec 1. kola prvenstva.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 573

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji