Išči po strani...

Asi: Gašper Vidmar znova na parketu!

13.10.2014 / Reprezentance Člani Asi Naslovnica

Ljubljana - Po več mesecih zaradi operacije strgane križne kolenske vezi in rehabilitacije, zaradi katere je moral izpustiti SP 2014, se je v turškem pokalu na parket uspešno vrnil Gašper Vidmar.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Phoenix do prve zmage, debi Zorana Dragića v dresu Sonc

09.10.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Phoenix Sunsi so začeli s pripravljalnimi tekmami pred začetkom nove sezone Lige NBA. V Phoenixu so Sonca gostila brazilski Flamengo in ga premagala s 100:88. Oba brata Dragić sta stopila na parket in skupaj dosegla devet točk, Goran šest in Zoran...

Phoenix Sunsi prvi del priprav zaključili z internim dvobojem

05.10.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Za Goranom in Zoranom Dragićem je prvi teden skupnega življenja pri Phoenix Sunsih. Moštvo iz Arizone je pripravljalno obdobje zaključilo s tekmo, na kateri so se med seboj udarili igralci Sonc.

Brata Dragić tudi uradno soigralca pri Phoenix Suns

30.09.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Zoran in Goran Dragić sta tudi uradno postala soigralca pri Phoenix Sunsih. Zoran je v ponedeljek podpisal pogodbo, Slovenija pa je dobila še tretjega predstavnika v Ligi NBA v tej sezoni, skupno devetega v zgodovini.

Murić z Atlanto poražen po dveh podaljških

14.07.2014 / Tekmovanja Reprezentance Asi Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Edo Murić je v poletni ligi Lige NBA odigral drugo tekmo v dresu Atlanta Hawksov, ki so izgubili proti selekciji Razvojne lige, po dveh podaljških, z 92:94. Murić je dosegel štiri točke.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 536

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji