Išči po strani...

Udrihov osebni strelski rekord za zmago Memphisa

22.04.2014 / Tekmovanja Tujina Asi Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Memphis Grizzliesi so po podaljšku premagali Oklahoma City Thunderje (111:105) in tako serijo izenačili na ena. Beno Udrih je v dosegel 14 točk, kar je njegov strelski rekord v dresu Memphisa, hkrati pa tudi strelski rekord v končnici.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Olympiakos ostaja v borbi za uvrstitev na zaključni turnir

21.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Naslovnica

Atene - Košarkarji Olympiakosa so na domačem terenu, na tretji četrtfinalni tekmi, v tesni končnici uspeli premagati Real Madrid (78:76) in tako ostajajo v borbi za uvrstitev med štiri najboljše ekipe v Evropi.

Lorbek in Zdovc po finale EuroChallenga

21.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Domen Lorbek in Jure Zdovc bosta z Royal Hali Geziantepom v petek zvečer igrala polfinalno srečanje z Reggio Emilio, na katerem bosta poskušala zmagati in si priigrati veliki finale.

Asi: Prepelič s 23 točkami in 7 trojkami popeljal Banvit do zmage

21.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Klemen Prepelič je s predstavo sezone v državnem prvenstvu Turčije Banvit popeljal do visoke zmage (101:58). Dosegel je 23 točk, kar je največ v tej sezoni, in zadel sedem metov za tri točke.

Lorbek in Nachbar že na zaključnem turnirju Evrolige

20.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Istanbul - Boštjan Nachbar in Erazem Lorbek sta si z Regal Barcelono na tretji četrtfinalni tekmi priigrala tretjo zaporedno zmago nad Galatasarayem in se uvrstila na zaključni turnir najboljše četverice. Lorbek je k zmagi prispeval 9 točk, Nachbar pa 8.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 645

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji