Išči po strani...

Asi: Blažič z Zvezdo srbski pokalni prvak

23.02.2015 / Tekmovanja Asi Naslovnica

Ljubljana - Poleg košarkarjev Krke, ki so v finalu Pokala Spar ugnali Zlatoroga in slavijo naslov prvaka, je to od košarkarjev na seznamu Asov uspelo le še Jaki Blažiču. Med trenerji najbolj uspešen Sašo Filipovski.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Asi: Rekord Alena Omića v članski konkurenci

16.02.2015 / Tekmovanja Naslovnica Asi

Ljubljana - Center slovenske članske reprezentance Alen Omić je na zadnji tekmi EuroCupa proti Dijonu, ki jo je Union Olimpija izgubila s 73:76, dosegel 25 točk, kar je njegov rekord kariere v članski konkurenci.

Asi: Predstave sezone Nachbarja, Omića in Vidmarja

09.02.2015 / Tekmovanja Asi Naslovnica

Ljubljana - Minuli teden so kar trije slovenski košarkarji na seznamu Asov, ki ga objavljamo vsak ponedeljek, dosegli strelski rekord v tej sezoni. Vsi trije so bili tudi najboljši igralci tekme, na kateri so igrali.

Asi: M. Nikolić blizu svojega rekorda na Češkem

02.02.2015 / Tekmovanja Naslovnica Asi

Ljubljana - Mitja Nikolić se je na zadnji tekmi Prage v 30. kolu državnega prvenstva Češke, v katerem je ekipa Mira Alilovića s 86:76 premagala Jindrichuv Hradec, možno približal svojemu strelskemu rekordu, ki znaša 27 točk. Tokrat se je ustavil pri 26.

Asi: derbi v turškem prvenstvu Vidmarjevi Darušafaki

26.01.2015 / Tekmovanja Naslovnica Asi Člani Reprezentance

Ljubljana - V zadnjem kolu turškega prvenstva je v Istanbulu potekal derbi med Bešiktašem in še vedno prvo Darušafako, ki je dvoboj dobila s 84:68. Vidmar je k zmagi prispeval 6 točk in 5 skokov.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 560

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji