Išči po strani...

Asi: Nachbar z drugim najboljšim strelskim dosežkom sezone

30.03.2015 / Tekmovanja Tujina Asi Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Med asi se je v minulem tednu izkazal Boštjan Nachbar, ki je s 16 točkami, kar je njegov drugi najboljši strelski izkupiček v Ligi ACB v tej sezoni, pomagal Barceloni do visoke zmage nad Sevillio. Odlično sta igrala tudi oba naša predstavnika v češkem državnem prvenstvu, v zadnjem kolu...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Asi: Nikolić dvakrat najboljši igralec svoje ekipe

23.03.2015 / Tekmovanja Naslovnica Asi

Ljubljana - Mitja Nikolić je k dvema pomembnima zmagama Prage minuli teden v boju za obstanek v prvi češki ligi, prispeval 23 in 18 točk, skupno še 11 skokov in 7 podaj in bil na obeh tekmah najboljši igralec svoje ekipe.

Asi: Edo Murić s Partizanom do 12. zaporedne zmage

16.03.2015 / Tekmovanja Tujina Asi Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Minuli teden sta med asi najbolj zaznamovala igralca, ki si kruh služita v Srbiji, Edo Murić in Jaka Blažič. Slednji je v Evroligi ob zmagi Crvene Zvezde dosegel 19 točk, mlajši od bratov Murić pa je s Partizanom v Ligi ABA slavil 12. zapored. Na...

Asi: Blažič z Zvezdo srbski pokalni prvak

23.02.2015 / Tekmovanja Asi Naslovnica

Ljubljana - Poleg košarkarjev Krke, ki so v finalu Pokala Spar ugnali Zlatoroga in slavijo naslov prvaka, je to od košarkarjev na seznamu Asov uspelo le še Jaki Blažiču. Med trenerji najbolj uspešen Sašo Filipovski.

Asi: Rekord Alena Omića v članski konkurenci

16.02.2015 / Tekmovanja Naslovnica Asi

Ljubljana - Center slovenske članske reprezentance Alen Omić je na zadnji tekmi EuroCupa proti Dijonu, ki jo je Union Olimpija izgubila s 73:76, dosegel 25 točk, kar je njegov rekord kariere v članski konkurenci.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 563

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji