Išči po strani...

Asi: Klobučar izenačil svoj najboljši strelski dosežek sezone

15.12.2014 / Tekmovanja Tujina Asi Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Tudi minuli teden so bili slovenski asi zelo dejavni. Odlično predstavo je pokazal Jaka Klobučar, ki je na tekmi nemškega prvenstva za svoj Ulm v 28 minutah igre dosegel 21 točk. Izkazal se je tudi Miha Zupan, ki je v dresu Usaka dosegel 12 točk.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Kar trije rekordi slovenskih asov minuli teden

08.12.2014 / Tekmovanja Naslovnica Asi

Ljubljana - Kar nekaj slovenskih košarkarjev je minuli teden prikazalo odlične predstave v državnih prvenstvih ter evropskih tekmovanjih, med drugim Goran Dragić, Aleksej Nikolić in Matej Krušič.

Asi: Druga najboljša predstava Blažiča v Evroligi

01.12.2014 / Tekmovanja Asi Naslovnica

Ljubljana - Slovenski reprezentant Jaka Blažič je minuli teden prikazal svojo drugo najboljšo predstavo v Evroligi. Proti Neptunasu je zbral 19 točk, 8 skokov in indeks 22, najboljši dosežek pa je še vedno indeks 30 v dresu Uniona Olimpije proti Cantuju - 30...

Asi: Najboljša predstava Klobučarja in Lorbka v sezoni

24.11.2014 / Tekmovanja Reprezentance Asi Naslovnica

Ljubljana - Slovenska reprezentanta Jaka Klobučar in Domen Lorbek, ki sta imela v začetku sezone tudi nekaj težav s poškodbami, sta ta vikend dosegla največ točk v tej sezoni.

Asi: Omić s 16 skoki dosegel rekord EuroCupa

17.11.2014 / Asi Naslovnica Člani Reprezentance

Ljubljana - Minuli teden je med slovenskimi reprezentanti zaznamoval Alen Omić, ki je s 16 točkami proti Rigi, proti kateri je Union Olimpija slavila zmago s 83:74, dosegel kar dva rekorda.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 551

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji