Išči po strani...

Gašper Vidmar se vrača v Turčijo

24.02.2018 / Reprezentance Asi/Asinje KZS Člani Naslovnica

Minsk - Selektor Rado Trifunović, vodstvo Košarkarske zveze Slovenije in Gašper Vidmar so se odločili, da se 30-letni center po obračunu s Črno goro vrne k svojemu delodajalcu. #mojtim je sicer že pripotoval v Minsk, kapetanski trak pa bo prevzel Klemen Prepelič.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

#mojtim: Dragić, Lapornik, Rebec in Ferme do pokalnih naslovov

19.02.2018 / Tekmovanja Reprezentance Asi/Asinje KZS Člani Naslovnica

Ljubljana - Goran Dragić je kot prvi Slovenec zaigral na tekmi vseh zvezd, njegov brat Zoran pa osvojil turški pokal. Lapornikovi najboljši v Romuniji, Ferme in Rebec zmagovalca Pokala Spar. Rebec je postal najkoristnejši igralec zaključnega turnirja.

Asinje: 21 točk Evansove za novo zmago Girone

19.02.2018 / Tekmovanja Reprezentance Asi/Asinje Članice Naslovnica

Ljubljana - Slovenske košarkarice so se po izjemno uspešnem drugem ciklu kvalifikacij vrnile v klubske sredine. Izjemno razpoložena je bila Shante Evans, ki je dosegla 21 točk, pri Celjankah so se izkazale Larisa Ocvirk, Eva Stefanoski in Zala Friškovec.

Goran Dragić zaigral na tekmi vseh zvezd Lige NBA!

19.02.2018 / Tekmovanja KZS Člani Asi/Asinje Naslovnica

Ljubljana - Goran Dragić je kot prvi Slovenec zaigral na tekmi vseh zvezd Lige NBA. Dragić je na parketu prebil 11 minut, dosegel dve točki, zbral pa še štiri skoke in asistenco ter se veselil zmage z Ekipo LeBrona Jamesa, ki je ugnala Ekipo Stephena Currya.

#mojtim prejel Bloudkovo nagrado

16.02.2018 / Reprezentance KZS Člani Asi/Asinje Naslovnica

Brdo pri Kranju - Na Brdu pri Kranju so nocoj podelili Bloudkove nagrade, ki so najvišje državno priznanje Republike Slovenije, ki jih od leta 1965 podeljuje Odbor za podeljevanje Bloudkovih priznanj za dosežke na področju športa. Bloudkovo nagrado 2017 je...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 754

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji