Išči po strani...

Veliko priznanje za akcijo "tovornjakarjev"

22.04.2012 / KZS Naslovnica
Avtor: KZS/Skupina Laško
Laško - Sponzorska akcija "S tovornjakom na Eurobasket v Litvo", prvi skupni sponzorski projekt Pivovarne Laško in Pivovarne Union ob sodelovanju s KZS, ki je bil na konferenci o marketingu v športu Sporto 2011 razglašen za najboljše sponzorstvo, je dobil novo potrditev uspešnega koncepta sponzorstva.

Kot eden od gostujočih primerov dobre prakse je namreč bil povabljen na delavnico UEFA (evropske nogometne zveze) o sponzorski aktivaciji, ki je 19. in 20. aprila potekala v Liechtensteinu z udeležbo številnih predstavnikov nacionalnih nogometnih zvez. Predstavnike UEFA so prepričale sponzorske aktivnosti v trikotniku: posebna izkušnja za navijače – digitalni mediji – integracija aktivnosti z Košarkarsko zvezo Slovenije.

Družbi Pivovarna Laško in Pivovarna Union, članici Skupine Laško sta se v začetku lanskega poletja odločili za zanimiv sponzorski projekt "S tovornjakomna Eurobasket v Litvo". Sponzorstvo Skupine Laško je temeljilo na doživetjih dveh navijačev, ki sta bila v posebni akciji določena najprej z malo sreče pri žrebu, nato pa na podlagi znanja in sta kot sovoznika s tovornjakoma Pivovarne Laško ter Pivovarne Union, odpeljala pijače slovenskim navijačem v Klaipedo, Vilno in Kaunas.

SPOMIN NA AKCIJO S TOVORNJAKOM NA EUROBASKET V LITVO


Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji