Išči po strani...

Mladinke so se zbrale za turnejo po Kitajski

18.04.2014 / Reprezentance Mladinke Mlajše kategorije Naslovnica

Postojna - Po mladinih so se zbrale tudi mladinke, ki bodo v torek odpotovale na turnejo po Kitajski, kjer bodo odigrale 9 mednarodnih tekem v treh različnih krajih.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Znanih 12 mladincev za turnir v Mannheimu

17.04.2014 / Reprezentance Mladinci Naslovnica Mlajše kategorije

Rogla - Trener mladincev Tone Krump, ki bo slovensko selekcijo U18 vodil na prihajajočem pripravljalnem turnirju v Mannheimu, je izbral dvanajst igralcev, s katerimi se je odpravil v Nemčijo.

Foto: Poleg košarkarskega znanja so pomembne tudi druge vrline

16.04.2014 / Tekmovanja Mlajše kategorije Naslovnica

Koper - ŠD KOŠ Koper je klub, ki trenutno dela izključno z mladimi, si pa v prihodnosti spet želijo imeti svojo člansko ekipo, da bi igralcem lahko ponudili celosten razvoj, od najmlajših pionirjev do članov.

VIDEO: Najboljše akcije finala DP U18

14.04.2014 / Tekmovanja Mlajše kategorije Naslovnica

Novo mesto - Krka je znova dokazala, da je v tej sezoni najboljši slovenski klub pri mlajših kategorijah, saj je osvojila četrti naslov prvaka. Zmago proti Unionu Olimpiji so zaznamovale tudi lepe poteze nadebudnih mladincev, ki si jih lahko ogledate v...

FOTO, VIDEO: Krka osvojila četrti naslov v sezoni, tokrat z mladinci!

13.04.2014 / Tekmovanja Mlajše kategorije Naslovnica

Ljubljana - V dvorani Leona Štuklja v Novem mestu se je zaključil finalni turnir državnega prvenstva za mladince (U18), na katerem je naslov prvaka slavila Krka, ki je v finalu s 74:51 ugnala Uniona Olimpijo. Tretje mesto Slovanu.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 814

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji