Išči po strani...

FOTO: 1. SKL (Ž): Celjanke trinajstič do naslova državnih prvakinj!

27.04.2017 / Tekmovanja Naslovnica 1. SKL za ženske KZS

Ljubljana - V sredo je bila na sporedu tretja tekma finala ženskega državnega prvenstva. Ekipa Athlete Celja je proti Triglavu dosegla že tretjo in tudi odločilno zmago z rezultatom 66:61. Tako so Celjanke po osvojitvi naslova pokalnih zmagovalk in Lige WABA sezono sklenile še z...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

1. SKL (Ž): Celje le še zmago oddaljeno od novega naslova

24.04.2017 / Tekmovanja KZS Naslovnica 1. SKL za ženske

Ljubljana - V ponedeljek je bilo na sporedu drugo finalno srečanje med Triglavom in Athlete Celjem. Celjanke so zmagale drugo tekmo v finalni seriji z rezultatom 60:50 in so le še zmago oddaljene od 13. zvezdice.

1. SKL (Ž): Celjanke povedle v finalni seriji

21.04.2017 / Tekmovanja KZS Naslovnica 1. SKL za ženske

Ljubljana - V Celju se je začelo finale državnega prvenstva za ženske med Athlete Celjem in Triglavom. Prvo srečanje je pripadlo Celjankam, ki so zmagale z rezultatom 66:54 ter v finalni seriji povedle z 1:0.

1. SKL (Ž): Celjanke kljub krajšemu strelskemu mrku zanesljivo v finale

18.04.2017 / Tekmovanja 1. SKL za ženske Naslovnica

Ljubljana - Dobili smo še druge udeleženke finala državnega prvenstva za ženske. Košarkarice Athlete Celja so se z dvema zmagama nad Konjicami pridružile Triglavu, s katerim se bodo pomerile za naslov državnih prvakinj.

1. SKL (Ž): Triglav prvi finalist, Celjanke na pol poti

18.04.2017 / Tekmovanja KZS Naslovnica 1. SKL za ženske

Ljubljana - Košarkarice Triglava so se z dvema zanesljivima zmagama proti ekipi Ilirije uvrstile v finale državnega prvenstva. Do zmage so na prvem polfinalnem srečanju prišle tudi Celjanke, ki so bile boljše od Konjic. Druga polfinalna tekma bo na sporedu že...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 662

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji