Išči po strani...

Krka z ameriškim organizatorjem igre

30.07.2013 / Tekmovanja Liga Nova KBM Naslovnica Superpokal Pokal Spar
Avtor: KZS/KK Krka
Novo mesto - Ekipi Krke se je pridružil Malcolm Ray Armstead, 183 cm visok organizator igre, ki bo 1. avgusta dopolnil 24 let. Malcolm je doma iz Alabame.

V sezoni 2008/09 je bil s srednjo šolo Chipola College s Floride tretji na državnem srednješolskem prvenstvu (NJCAA). Prvi dve sezoni v Ligi NCAA je igral za Univerzo Oregon, nato pa je prestopil na Univerzo Wichita State, zato v sezoni 2011/12 ni smel igrati v NCAA tekmovanju.

V zadnji sezoni 2012/13 se je s svojo novo ekipo drugič v zgodovini univerze Wichita State uvrstil med štiri najboljša ameriška študentska moštva. V polfinalnem porazu s kasnejšimi prvaki Louisvilleom je bil s sedmimi podajami najboljši podajalec tekme, bil pa je proglašen tudi za najbolj izstopajočega igralca finalnega turnirja zahodne regije Lige NCAA. V sezoni 2012/13 je za Wichito State v povprečju igral 29 minut ter dosegal 10,6 točke, 3,8 skoka in 4,0 podaje na tekmo. Z Malcolmom Armsteadom smo podpisali dveletno pogodbo.

S tem Krka počasi zaključuje sestavo svoje prve ekipe, ki se ji bo verjetno pridružil še en igralec pod košem, ekipi pa se bodo priključili tudi dva do trije mladi igralci iz Krkine košarkarske šole.


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji