Išči po strani...

Le še nekaj dni do Superpokala in začetka nove sezone

24.09.2014 / Tekmovanja KZS Liga Nova KBM Naslovnica Superpokal
Avtor: KZS/GB
Ljubljana - Z bojem za superpokalni naslov se bo v torek, 30. septembra, v Šenčurju začela nova košarkarska sezona na domačih tleh. Kdo jo bo začel z boljšo popotnico? Krka ali Union Olimpija? Novomeščani bodo naskakovali četrto lovoriko v Superpokalu, Ljubljančani pa bodo pokal za zmagovalce v svoje vitrine skušali prinesti še osmič.

Vse bo znano v torek zvečer. Obračun večnih tekmecev in prvi derbi sezone, ki se bo z neposrednim prenosom na Televiziji Slovenija začel ob 18. uri, bo gostila ŠD Šenčur. Za zanimiv uvod v sezono so vstopnice po ceni 7 evrov na voljo na Eventimovi spletni strani in vseh Eventimovih prodajnih mestih.

VSE O SUPERPOKALU

Sicer pa sta tako Krka kot Union Olimpija v svojih zasedbah doživeli kar nekaj sprememb. Na parketu bomo tako srečali stare znance slovenskih košarkarskih igrišč ter nekaj novih obrazov  in verjamemo, da bo že prvi večni derbi navdušil ljubitelje košarke. V zadnjih dneh obe moštvi formo stopnjujeta s pripravljalnimi tekmami, pričakovanja pred bojem za superpokalno lovoriko pa bodo v obeh taborih predstavili na petkovi novinarski konferenci.


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji