Išči po strani...

Pred vrati Superpokal in začetek nove sezone

Ljubljana - Z bojem za superpokalno lovoriko se bo v sredo zvečer v športni dvorani v Luciji začela nova košarkarska sezona na domačih tleh. Kdo jo bo začel z boljšo popotnico? Krka ali Union Olimpija?

Vse bo znano v sredo, 2. oktobra. Obračun aktualnih prvakov Lige Telemach in Pokala Spar, ki se bo z neposrednim prenosom na Televiziji Slovenija začel ob 20. uri, bo gostila ŠD Lucija. Za zanimiv uvod v sezono so vstopnice (v predprodaji po 8 evrov) na voljo na Eventim.si in vseh Eventimovih prodajnih mestih.

VSE O SUPERPOKALU


Sicer pa sta tako Krka kot Union Olimpija v svojih zasedbah doživeli kar nekaj sprememb. Na parketu bomo tako znova srečali stare znance slovenskih košarkarskih igrišč in verjamemo, da bo že prvi večni derbi navdušil ljubitelje košarke. V zadnjih dneh sta obe moštvi formo stopnjevali s pripravljalnimi tekmami. Krka se je mudila v Italiji in doma igrala z Igokejo, Union Olimpija pa je gostovala na Poljskem. Pričakovanja pred bojem za supepokalno lovoriko bodo v obeh taborih predstavili na torkovi novinarski konferenci.


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji