Išči po strani...

Že na uvodu sezone Liga Nova KBM spopad zadnjih prvakov

24.08.2016 / Tekmovanja Ostalo Liga Nova KBM Naslovnica

Maribor - V prostorih banke Nova KBM je bil v sredo potekal žreb parov prvega dela nove sezone Lige Nova KBM. Že v uvodnem kolu bomo spremljali dvoboj zadnjih dveh državnih prvakov, košarkarjev Helios Suns in Tajfuna, ter večni derbi med ljubljansko Union Olimpijo in novomeško Krko. Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Znani pari uvodnega kroga nove sezone Pokala Spar

24.08.2016 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica Pokal Spar

Ljubljana - V torek je bil v Ljubljani opravljen žreb parov drugega kola letošnjega Pokala Spar. Ekipe bodo na igrišča prvič stopile v torek, 18. oktobra, povratne tekme uvodnih bojev pa bodo na sporedu teden kasneje.

Dražen Bubnić se vrača v Union Olimpijo

22.08.2016 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo z Draženom Bubničem (207 cm, 1986), ki igra na položaju krilnega centra. V lanski sezoni je igral za nizozemskega prvaka Groningen.

Nova okrepitev Uniona Olimpije je krilni igralec Devin Oliver

22.08.2016 / Tekmovanja Ostalo Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - Union Olimpija se je za enoletno sodelovanje dogovorila z ameriškim krilnim igralcem Devinom Oliverjem (204 cm, 1992), ki je v sezoni 2015/2016 igral za francoski Rouen in izraelski Maccabi Kiryat Gat.

Slovenija v Stožicah v zadnji četrtini strla Britance

20.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Moška članska reprezentanca je v Stožicah na Telemachovem spektaklu zabeležila šesto zaporedno zmago v letošnjem pripravljalnem obdobju. Izbranci Igorja Kokoškova so bili s z 92:80 boljši od Velike Britanije. Kar pet igralcev v slovenskem dresu je...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 751

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji