Išči po strani...

V Laškem sklenjen še zadnji kvalifikacijski turnir košarke 3x3

17.07.2016 / Tekmovanja Ostalo Košarka 3x3 Naslovnica

Laško – V športni dvorani Tri lilije v Laškem se je v soboto odvil še zadnji letošnji kvalifikacijski turnir Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3. Pred nami je tako le še sklepno dejanje, veliki finalni turnir, 13. avgusta, na Kongresnem trgu.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Prvi poraz Slovencev U16 v letošnjem pripravljalnem obdobju

16.07.2016 / Tekmovanja Reprezentance Mlajše kategorije Ostalo Fantje U16 Naslovnica

Slovenj Gradec - Moška reprezentanca do 16 let je v Slovenj Gradcu doživela prvi poraz v letošnjem poletju. Od Slovencev je bila s 87:85 boljša reprezentanca Madžarske. Rok Radović je s 16 točkami, osmimi skoki in sedmimi podajami prikazal vsestransko igro,...

Saša Vujačić še eno sezono v New Yorku

14.07.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Eden izmed treh slovenskih predstavnikov v Ligi NBA v minuli sezoni, Saša Vujačić, je podaljšal sodelovanje z New York Knicksi. Vujačić, dvakratni prvak Lige NBA z Los Angeles Lakersi, bo dres Kratkohlačnikov nosil še eno sezono.

Lorbek do prvih točk v dresu San Antonia

13.07.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V Poletni Ligi NBA so San Antonio Spursi na tretji tekmi v Las Vegasu doživeli prvi poraz. Chicago Bullsi so bili boljši z 79:76. Erazem Lorbek je na parketu preživel devet minut, v tem času pa dosegel tri točke in vknjižil dva skoka.

Zoran Dragić se seli v EA7 Empotio Armani iz Milana

08.07.2016 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Slovenski reprezentant Zoran Dragić bo v prihodnji sezoni nosil dres italijanskega moštva EA7 Emporio Armani iz Milana. Dragić je v minuli sezoni nosil dres ruskega Himkija.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 736

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji