Išči po strani...

Šest skokov Omića, Brodnik brez točke ob porazu Denverja

18.07.2015 / Tekmovanja Tujina Naslovnica Ostalo

Ljubljana - V Las Vegasu sta s Poletno ligo NBA zaključila Alen Omić in Jaka Brodnik. Njuni Denver Nuggetsi so ligo začeli s tremi zaporednimi zmagami, tokrat pa doživeli drugi zaporedni poraz. Washington je bil boljši s 97:89. Omić je v devetih minutah zbral šest skokov, Brodnik pa se v štirih...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Omić in Brodnik zmago Denverja spremljala s klopi

13.07.2015 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V Poletni ligi NBA je nedelja minila brez slovenskih nastopov. Denver Nuggetsi so z 98:76 premagali Sacramento Kingse, toda Alen Omić in Jaka Brodnik nista stopila na parket.

Ducat točk Dragića za četrto zaporedno zmago Miamija

09.07.2015 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Miami Heati v Poletni Ligi NBA še ne poznajo poraza. Vročica je v sredo s 87:85 premagala Los Angeles Clipperse, to pa je že četrta zaporedna zmaga za klub iz Floride. Zoran Dragić, ki ga je v Orlandu spremljal tudi brat Goran, je dosegel 12 točk,...

Dragić z Miamijem do druge zaporedne zmage

06.07.2015 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V Poletni ligi NBA je Zoran Dragić z Miami Heati vknjižil drugo zaporedno zmago. Vročica je z 71:70 premagala Brooklyn Netse, dvoboj pa je ob zvoku sirene odločil Tyler Johnson. Dragić je v statistiko vpisal devet točk in tri skoke.

Goran Dragić ostaja pri Miami Heatu

01.07.2015 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - V Ligi NBA je Goran Dragić podaljšal sodelovanje z Miami Heati, kamor je prišel iz Phoenixa letos februarja. Starejši od bratov Dragić bo v naslednjih petih letih zaslužil 90 milijonov ameriških dolarjev.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 535

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji