Išči po strani...

Znani vsi tekmovalci v zabijanju, trojkah in izzivu!

22.12.2014 / Tekmovanja Ostalo Člani Naslovnica All Stars

Ljubljana - Med All-Starsom, ki bo 28. decembra v Stožicah, bodo na sporedu tudi tradicionalna tekmovanja v metu za tri točke, izzivu in zabijanju. Znani so že vsi tekmovalci, ki se bodo predstavili na stožiškem parketu.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Murić in Brodnik delila darila in dobrote otrokom

22.12.2014 / Tekmovanja Ostalo Liga Telemach Naslovnica

Ljubljana - Union Olimpija je na dveh tekmah v Stožicah skupaj z Društvom za psihološko svetovanje Kameleon zbirala igrače, šolske potrebščine in sladkarije za otroke iz socialno šibkejših družin.

Asi: Odlična predstava Krušiča ob povratku na parket

22.12.2014 / Tekmovanja Tujina Asi Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Leto 2014 se počasi bliža koncu, a to ne ustavlja slovenskih asov. Na parket se je po daljši odstotnosti zaradi poškodbe hrbta vrnil Matej Krušič, izkazali pa so se tudi Aleksej Nikolič, Jaka Klobučar, Uroš Slokar in Jaka Lakovič.

Phoenix v New Yorku do druge zaporedne zmage

20.12.2014 / Tekmovanja Tujina Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Niz šestih zaporednih porazov Phoenix Sunsov je pozabljen. Sonca so v New Yorku premagala Knickse z 99:90 in s tem slavila zmago drugič zapored. Goran Dragić je prispeval deset točk, Zoran Dragić pa ni bil v postavi.

2. SKL: Kolpa po podaljšku boljša od Parkljev

20.12.2014 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica 2. SKL

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno zadnjo kolo leta 2014. Kar pet od šestih tekem se je končalo z razliko manj kot desetih točk, najzanimivejše pa je bilo na Ježici, med Parklji in Kolpo Črnomlja, kjer je zmagovalca odločil podaljšek. Slavili so Belokranjci,...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 399

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji