Išči po strani...

Pridobitev FIBA licenc za pomožne sodnike

25.05.2017 / Ostalo Sodniki Naslovnica

Ljubljana - Kot je bilo predstavljeno že lani, bo FIBA v prihodnje uvedla podeljevanje FIBA licenc tudi za pomožne sodnike. Samo pomožni sodniki s FIBA licenco bodo lahko opravljali delo pomožnih sodnikov na tekmah FIBA.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Le z enim porazom do končnega devetega mesta na svetu

15.05.2017 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V soboto, 6. maja, se je končalo svetovno prvenstvo srednjih šol v košarki, ki je letos potekalo v Poreču in je trajalo od nedelje, 30. aprila. Na tekmovanju so nastopilo 60 ekip iz 32 držav v konkurenci deklet in fantov.

Ne Notranjska, ne Primorska – zmagala je košarka!

15.05.2017 / Ostalo Naslovnica

Pivka - V soboto, 13. maja, se je v pivški Skali zaključil že drugi Notranjski-primorski turnir, ki se ga je udeležilo kar osem primorskih in notranjskih košarkarskih klubov in več sto njihovih trenerjev, staršev in ostalih ljubiteljev košarke.

Regionalna liga košarke na vozičkih: Slovenci zasedli sedmo mesto

22.04.2017 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V soboto se je v Novem mestu sklenila deveta sezona regionalne lige košarke na vozičkih, kjer se je merilo osem najboljših ekip iz regije. Prvak je postala ekipa KIK Sana iz BiH, ki je v finalu ugnala italijansko vrsto Castelvecchio (72:62).

Lep uspeh mladih novogoriških košarkarjev v Sarajevu

21.04.2017 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Nova Gorica - Velikonočni konec tedna so ekipe Košarkarskega društva Nova Gorica mladi preživele na mednarodnem košarkarskem turnirju »Sarajevo basket kup 2017« iz katerega se vračajo z enim 1. in enim 2. mestom ter predvsem kopico športnih in življenjskih...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 874

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji