Išči po strani...

KZS potrdila ustanovitev arbitražnega razsodišča

24.01.2018 / Tekmovanja Ostalo KZS Naslovnica

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je ob koncu preteklega leta potrdila ustanovitev arbitražnega razsodišča. Skozi postopek arbitraže se vsem deležnikom znotraj košarke v Sloveniji zagotavlja hitro, enostavno in učinkovito reševanje sporov.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Liga WABA: Celjanke prepričljivo do novih dveh točk

20.02.2018 / Tekmovanja Ostalo Tujina Naslovnica

Ljubljana - V sredo je Cinkarna Celje v WABA ligi v domači dvorani s 93:63 ugnala bolgarski Beroe in tako v tej sezoni ostaja le pri dveh porazih. Košarkarice Celja so si že pred tem srečanjem zagotovile nastop na finalnem turnirju WABA lige.

Pokal HAA: Helios Suns izgubil proti Brnu

18.02.2018 / Tekmovanja Naslovnica Ostalo

Ljubljana - V soboto so se s tekmo med Helios Suns in Brnom začeli četrtfinalni obračuni Pokala Helios Alpe Adria. Domžalčani so doma izgubili s tremi točkami razlike. V četrtfinale sta se od slovenskih klubov uvrstila še Zlatorog Laško in Šenčur GGD.

Do vstopnic za tekmo v Črni gori s pomočjo KZS

12.02.2018 / Tekmovanja Reprezentance KZS Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije vsem navijačem, ki bodo vzpodbujali slovensko člansko reprezentanco na tretji kvalifikacijski tekmi za SP v Podgorica, 23. 2., ob 20.00, omogoča, da si vstopnice zagotovijo že pred odhodom v črnogorsko prestolnico.

Še mesec dni do začetka prijav na tabore KZS

07.02.2018 / Mlajše kategorije KZS Ostalo Igriva košarka Tabor Naslovnica

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije bo tudi letos organizirala tradicionalne poletne tabore. Fantje in dekleta se bodo družili v Postojni, tabor za najmlajše pa se seli v Strunjan. Do začetka prijav nas loči še mesec dni.

OSTALE NOVICE

Displaying results 113 to 128 out of 957

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji