Išči po strani...

V Postojni zaključen jubilejni, 40. Tabor KZS za fante

02.07.2016 / Tekmovanja Mlajše kategorije Ostalo Naslovnica Tabor KZS za fante Tabor

Postojna - V soboto se je v Postojni zaključil jubilejni, 40. Tabor Košarkarske zveze Slovenija za fante. Košarkarji, ki so se tabora udeležili, so se zadnji dan zbrali na glavnem igrišču športnega parka, in pred starši ter trenerji, prikazali svoje košarkarsko znanje, ki so ga izpopolnjevali preko...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

V Laškem sklenjen še zadnji kvalifikacijski turnir košarke 3x3

17.07.2016 / Tekmovanja Ostalo Košarka 3x3 Naslovnica

Laško – V športni dvorani Tri lilije v Laškem se je v soboto odvil še zadnji letošnji kvalifikacijski turnir Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3. Pred nami je tako le še sklepno dejanje, veliki finalni turnir, 13. avgusta, na Kongresnem trgu.

Prvi poraz Slovencev U16 v letošnjem pripravljalnem obdobju

16.07.2016 / Tekmovanja Reprezentance Mlajše kategorije Ostalo Fantje U16 Naslovnica

Slovenj Gradec - Moška reprezentanca do 16 let je v Slovenj Gradcu doživela prvi poraz v letošnjem poletju. Od Slovencev je bila s 87:85 boljša reprezentanca Madžarske. Rok Radović je s 16 točkami, osmimi skoki in sedmimi podajami prikazal vsestransko igro,...

Saša Vujačić še eno sezono v New Yorku

14.07.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Eden izmed treh slovenskih predstavnikov v Ligi NBA v minuli sezoni, Saša Vujačić, je podaljšal sodelovanje z New York Knicksi. Vujačić, dvakratni prvak Lige NBA z Los Angeles Lakersi, bo dres Kratkohlačnikov nosil še eno sezono.

Lorbek do prvih točk v dresu San Antonia

13.07.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V Poletni Ligi NBA so San Antonio Spursi na tretji tekmi v Las Vegasu doživeli prvi poraz. Chicago Bullsi so bili boljši z 79:76. Erazem Lorbek je na parketu preživel devet minut, v tem času pa dosegel tri točke in vknjižil dva skoka.

OSTALE NOVICE

Displaying results 113 to 128 out of 736

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji