Išči po strani...

Zimske košarkarske počitnice: Z nami se je žogalo več kot 700 otrok

15.03.2017 / KZS Ostalo Igriva košarka Naslovnica

Ljubljana - Tudi letošnje zimske počitnice so bile košarkarsko obarvane. Košarkarska zveza Slovenije je namreč v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva znova pripravila pravo košarkarsko zabavo. Preko 700 otrok je skozi Igrivo košarko spoznalo vse čare košarkarske igre in se...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Pridobitev FIBA licenc za pomožne sodnike

25.05.2017 / Ostalo Sodniki Naslovnica

Ljubljana - Kot je bilo predstavljeno že lani, bo FIBA v prihodnje uvedla podeljevanje FIBA licenc tudi za pomožne sodnike. Samo pomožni sodniki s FIBA licenco bodo lahko opravljali delo pomožnih sodnikov na tekmah FIBA.

Le z enim porazom do končnega devetega mesta na svetu

15.05.2017 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V soboto, 6. maja, se je končalo svetovno prvenstvo srednjih šol v košarki, ki je letos potekalo v Poreču in je trajalo od nedelje, 30. aprila. Na tekmovanju so nastopilo 60 ekip iz 32 držav v konkurenci deklet in fantov.

Ne Notranjska, ne Primorska – zmagala je košarka!

15.05.2017 / Ostalo Naslovnica

Pivka - V soboto, 13. maja, se je v pivški Skali zaključil že drugi Notranjski-primorski turnir, ki se ga je udeležilo kar osem primorskih in notranjskih košarkarskih klubov in več sto njihovih trenerjev, staršev in ostalih ljubiteljev košarke.

Regionalna liga košarke na vozičkih: Slovenci zasedli sedmo mesto

22.04.2017 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V soboto se je v Novem mestu sklenila deveta sezona regionalne lige košarke na vozičkih, kjer se je merilo osem najboljših ekip iz regije. Prvak je postala ekipa KIK Sana iz BiH, ki je v finalu ugnala italijansko vrsto Castelvecchio (72:62).

OSTALE NOVICE

Displaying results 113 to 128 out of 874

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji