Išči po strani...

FOTO+VIDEO: Lepih potez tudi proti Črnogorcem ni manjkalo

28.08.2016 / Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Moška članska reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi proti Črni gori doživela prvi poraz. Toda pomembne tekme šele prihajajo. V sredo se začenjajo kvalifikacije za EuroBasket 2017, ob 20. uri bo v Stožicah gostovalo Kosovo.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Slovenija na zadnji pripravljalni tekmi klonila proti Črni gori

26.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Moška članska reprezentanca je morala v Stožicah prvič v tem poletju priznati poraz svojemu nasprotniku. Na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom kvalifikacij za EuroBasket 2017 je reprezentanca Črne gore varovance Igorja Kokoškova ugnala z...

Gezim Morina v novi sezoni v dresu Lastovke

26.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Naslovnica Liga Nova KBM Člani

Ljubljana - Gezim Morina, ki se trenutno z moško člansko reprezentanco pripravlja na kvalifikacije za EuroBasket 2017, je našel nove delodajalce. Tudi v novi sezoni bo igral v Sloveniji, oblekel bo dres Lastovke.

VIDEO: #mojtim preskočil tudi Makedonce

25.08.2016 / Tekmovanja Člani Naslovnica Reprezentance

Ljubljana - Moška članska reprezentanca je uspešno prestala tudi osmi pripravljalni preizkus. Pred lepo zapolnjenimi tribunami mariborske dvorane Tabor je bila boljša od Makedonije.

Želiš spremljati #mojtim iz prve vrste?

25.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - V soboto se bo moška članska reprezentanca na osmi, in hkrati zadnji pripravljalni tekmi letošnjega poletja, v ljubljanskih Stožicah pomerila z reprezentanco Črne Gore. Ljubitelji košarke si lahko obračun ogledate iz prve vrste.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 2578

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji