Išči po strani...

Niz neporaženosti kadetov se nadaljuje - padla tudi Avstrija!

09.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Mlajše kategorije Fantje U16 Naslovnica

Sofija - Fantje U16 na evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji, ostajajo neporaženi! Slovenci so tokrat visoko, s 73:39, premagali Avstrijo, in se na ta način utrdili na vrhu lestvice predtekmovalne skupine B. V ponedeljek varovance Dejana Čikića čaka še zadnje kolo prvega dela, nasprotnica pa bo...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

VIDEO: Veliko presenečenje na treningu junakov

31.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Na Telemachovem dnevu odprtih vrat v Kranju je slovenska moška članska reprezentanca doživela prvovrstno presenečenje - po sporu Zdovca in Balažiča, po katerem je reprezentantom zastal dih, je s tribune zazvenela nova košarkarska himna v izvedbi...

Hrvati edini slovenski tekmec brez poraza

30.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Tako kot Slovenija, so tudi njeni tekmeci ta vikend zaključili z igranjem pripravljalnih tekem pred EuroBasketom 2015, ki se začenja v soboto. Najbolje jih je odigrala Hrvaška, ki ni doživela nobenega poraza.

V Banja Luki po podaljšku boljši Srbi

29.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Banja Luka - Gostovanje slovenske moške članske reprezentance v Srbiji se je končalo s porazom po podaljšku proti domači reprezentanci (95:88). Najboljši strelec je bil Jaka Blažič z 19 točkami.

Napoveduj rezultate EP in se poteguj za nagrade!

28.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - V navijaškem centru Košarkarske zveze Slovenije lahko odslej igrate predikcijsko ligo evropskega prvenstva, ki se začenja prihodnjo soboto. S čim boljšimi napovedmi lahko prejmete mamljive nagrade!

OSTALE NOVICE

Displaying results 817 to 832 out of 2220

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji