Išči po strani...

Člani priprave nadaljujejo s 16 košarkarji

03.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Mlajše kategorije Člani Fantje U20 Naslovnica

Zreče - Moška članska reprezentanca je v Zrečah, kjer se je ekipa zbrala v okviru tretjega cikla priprav na kvalifikacije za EuroBasket 2017. V ponedeljek je na Štajersko odpotovalo 17 košarkarjev, na petkovo prvo pripravljalno tekmo poletja pa jih bo selektor reprezentance Igor Kokoškov popeljal...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Slovenija na zadnji pripravljalni tekmi klonila proti Črni gori

26.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Moška članska reprezentanca je morala v Stožicah prvič v tem poletju priznati poraz svojemu nasprotniku. Na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom kvalifikacij za EuroBasket 2017 je reprezentanca Črne gore varovance Igorja Kokoškova ugnala z...

Gezim Morina v novi sezoni v dresu Lastovke

26.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Naslovnica Liga Nova KBM Člani

Ljubljana - Gezim Morina, ki se trenutno z moško člansko reprezentanco pripravlja na kvalifikacije za EuroBasket 2017, je našel nove delodajalce. Tudi v novi sezoni bo igral v Sloveniji, oblekel bo dres Lastovke.

VIDEO: #mojtim preskočil tudi Makedonce

25.08.2016 / Tekmovanja Člani Naslovnica Reprezentance

Ljubljana - Moška članska reprezentanca je uspešno prestala tudi osmi pripravljalni preizkus. Pred lepo zapolnjenimi tribunami mariborske dvorane Tabor je bila boljša od Makedonije.

Želiš spremljati #mojtim iz prve vrste?

25.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - V soboto se bo moška članska reprezentanca na osmi, in hkrati zadnji pripravljalni tekmi letošnjega poletja, v ljubljanskih Stožicah pomerila z reprezentanco Črne Gore. Ljubitelji košarke si lahko obračun ogledate iz prve vrste.

OSTALE NOVICE

Displaying results 817 to 832 out of 2577

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji