Išči po strani...

Zdesetkane Celjanke prvič klonile v Jadranski ligi

14.01.2015 / Tekmovanja Reprezentance Članice Naslovnica 1. SKL za članice

Ljubljane - Košarkarice Athlete Celja so na svoji osmi tekmi v ženski Jadranski ligi doživele prvi poraz. Kljub zdesetkani zasedbi so aktualnemu prvaku Radivoju Koraču pretile vse do zadnjih sekund tekme, na koncu pa klonile z 68:73.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Asinje: Baričeva se poslavlja od Sparta&ka

04.05.2015 / Tekmovanja Reprezentance Članice Naslovnica

Ljubljana - V minulem tednu sta sezono zaključili še dve slovenski asinji na tujem. Nika Barič, ki je večino končnice soigralke vzpodbujala s klopi, je v Rusiji s Sparta&kom zasedla končno 4. mesto v državnem prvenstvu.

Asinje: Trebčeva znova prvakinja Švedske

27.04.2015 / Reprezentance Članice Naslovnica

Ljubljana - V preteklem tednu je izmed slovenskih asinj na tujem sezono uspešno sklenila Tina Trebec, ki je postala državna prvakinja na Švedskem. Northland Basket je osvojil svoj drugi zaporedni naslov in tako nadgradil lanskoletni uspeh, ko se je prav tako...

Trebčeva drugič zapored do naslova na Švedskem

24.04.2015 / Tekmovanja Reprezentance Članice Naslovnica

Ljubljana - Northland Basket s slovensko reprezentantko Tino Trebec je še drugič zapored najboljša ekipa na Švedskem. V finalu je s 3:1 ugnal Udominate. Odločilno zmago je dosegel v četrtek, ko je bil boljši z 87:84.

JAKRS in KZS z roko v roki za knjigo v roki

23.04.2015 / Tekmovanja Mlajše kategorije Reprezentance Naslovnica

Ljubljana - Javna agencija za knjigo Republike Slovenije in Košarkarska zveza Slovenije nadaljujeta s promocijo bralne kulture med mladimi, akcijo, ki poteka že četrto leto zapored.

OSTALE NOVICE

Displaying results 993 to 1008 out of 1924

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji