Išči po strani...

Baričeva korak od F8 ženske Evrolige

11.03.2014 / Tekmovanja Reprezentance Članice Naslovnica 1. SKL za članice

Ljubljana - V torek so košarkarice v ženski Evroligi opravile s prvimi tekmami izločilnega dela, ki je hkrati zadnja stopnica pred zaključnim turnirjem najboljše osmerice. Sparta&k uvodoma brez težav do skalpa Soprona, Polkowice pa niso imele pravih možnosti proti Fenerbahčeju.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Anglija boljša od slovenske reprezentance do 18 let

24.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Fantje U18 Mlajše kategorije Naslovnica

Mannheim - Slovenska izbrana vrsta do 18 let je na predzadnji tekmi močnega mednarodnega turnirja v Nemčiji z 69:82 izgubila proti Angliji in se bo v petek za končno 11. mesto pomerila z Bosno in Hercegovino.

Znan program priprav, tekme in štab članske B-reprezentance

23.04.2014 / Reprezentance Naslovnica Člani B

Ljubljana - Dober mesec pred zborom izbrane vrste pod taktirko Jureta Zdovca, natančneje 14. junija, se bo zbrala tudi B-reprezentanca, ki jo vodi Rado Trifunović. Ta bo odigrala enajst pripravljalnih tekem, dve v Kranjski Gori in devet na Kitajskem.

Olympiakos izvlekel še peto četrtfinalno tekmo

23.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Naslovnica

Atene - Olympiakos se je z dvema zmagama na domačem terenu oddolžil Real Madridu za dva poraza v Španiji in si tako priigral še peto, odločilo srečanje. Zmagovalna ekipa petkove tekme bo odpotovala v Milano na zaključni turnir najboljše četverice Evrolige.

Alilović glavni trener mladincev, Fink kadetinj

22.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Mlajše kategorije Fantje U18 Dekleta U16 Naslovnica

Ljubljana - Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na redni aprilski seji imenoval dva nova glavna trenerja dveh mlajših reprezentanc, mladincev in kadetinj.

OSTALE NOVICE

Displaying results 993 to 1008 out of 2580

ARHIV

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji