Išči po strani...

VIDEO: Treningi in tekme #junaki v Litvi

18.08.2014 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Kaunas - Slovenska moška članska reprezentanca se meri na močnem turnirju v Litvi, na katerem je prvič letos zaigral tudi Goran Dragić. Malce ozadja s treningov in tekme proti Novi Zelandiji, si lahko ogledate v videu.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Po težki bolezni preminil Srdjan Sarić

30.09.2014 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Beograd - V Beogradu po težki bolezni bitko življenja izgubil strokovnjak za telesno pripravo športnikov in športnic Srdjan Sarić. Srbski trener je v svoji uspešni karieri deloval tudi v slovenski moški članski reprezentanci.

Brata Dragić tudi uradno soigralca pri Phoenix Suns

30.09.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Zoran in Goran Dragić sta tudi uradno postala soigralca pri Phoenix Sunsih. Zoran je v ponedeljek podpisal pogodbo, Slovenija pa je dobila še tretjega predstavnika v Ligi NBA v tej sezoni, skupno devetega v zgodovini.

Arizonska sonca bodo sijala z bratsko navezo Dragić

25.09.2014 / Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Tik pred začetkom nove klubske sezone so se Zoranu Dragiću uresničile otroške sanje. S svojimi igrami na SP v Španiji je nase dokončno opozoril oglednike Lige NBA, najkonkretnejši pa so bili v Phoenixu. Z arizonskim klubom, v katerem že igra...

Maja Erkić sezono tudi uradno začenja pri Athlete Celju

24.09.2014 / Tekmovanja Naslovnica Članice Reprezentance 1. SKL za članice

Celje – Slovenska reprezentantka Maja Erkić (184 cm, 1985), ki se je letošnje poletje vrnila na parket po skorajda 15-mesečni odsotnosti zaradi težav z gležnjem, bo novo sezono začela v dresu Athlete Celja, pri katerem je tudi začela svojo košarkarsko pot.

OSTALE NOVICE

Displaying results 993 to 1008 out of 2980

ARHIV

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji