Išči po strani...

FOTO: Mladinke preko Hrvaške do četrtfinala z Rusijo

05.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Dekleta U18 Naslovnica

Celje - Slovenska reprezentanca se na evropskem prvenstvu za dekleta do 18 let, ki te dni poteka v Celju, v četrtfinale podaja z dobro popotnico. Na zadnji tekmi drugega dela so izbranke glavnega trenerja Damirja Grgića s 87:73 premagale Hrvaško.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

VIDEO: Veliko presenečenje na treningu junakov

31.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Na Telemachovem dnevu odprtih vrat v Kranju je slovenska moška članska reprezentanca doživela prvovrstno presenečenje - po sporu Zdovca in Balažiča, po katerem je reprezentantom zastal dih, je s tribune zazvenela nova košarkarska himna v izvedbi...

Hrvati edini slovenski tekmec brez poraza

30.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Tako kot Slovenija, so tudi njeni tekmeci ta vikend zaključili z igranjem pripravljalnih tekem pred EuroBasketom 2015, ki se začenja v soboto. Najbolje jih je odigrala Hrvaška, ki ni doživela nobenega poraza.

V Banja Luki po podaljšku boljši Srbi

29.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Banja Luka - Gostovanje slovenske moške članske reprezentance v Srbiji se je končalo s porazom po podaljšku proti domači reprezentanci (95:88). Najboljši strelec je bil Jaka Blažič z 19 točkami.

Napoveduj rezultate EP in se poteguj za nagrade!

28.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - V navijaškem centru Košarkarske zveze Slovenije lahko odslej igrate predikcijsko ligo evropskega prvenstva, ki se začenja prihodnjo soboto. S čim boljšimi napovedmi lahko prejmete mamljive nagrade!

OSTALE NOVICE

Displaying results 993 to 1008 out of 2220

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji