Išči po strani...

Lorbek in Zdovc začenjata s četrtfinalnimi natopi v EuroChallengu

10.03.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Člani Naslovnica

Ljubljana - Domen Lorbek in Jure Zdovc bosta z Royal Hali Geziantepom, v torek, ob 19.00, začela s četrtfinalnimi tekmami v EuroChallengu. Njihov nasprotnik v borbi za polfinale je beloruski Tsomki. Lorbek in Zdovc bosta za uvrstitev med štiri najboljše ekipe igrala tri tekme. Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Anglija boljša od slovenske reprezentance do 18 let

24.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Fantje U18 Mlajše kategorije Naslovnica

Mannheim - Slovenska izbrana vrsta do 18 let je na predzadnji tekmi močnega mednarodnega turnirja v Nemčiji z 69:82 izgubila proti Angliji in se bo v petek za končno 11. mesto pomerila z Bosno in Hercegovino.

Znan program priprav, tekme in štab članske B-reprezentance

23.04.2014 / Reprezentance Naslovnica Člani B

Ljubljana - Dober mesec pred zborom izbrane vrste pod taktirko Jureta Zdovca, natančneje 14. junija, se bo zbrala tudi B-reprezentanca, ki jo vodi Rado Trifunović. Ta bo odigrala enajst pripravljalnih tekem, dve v Kranjski Gori in devet na Kitajskem.

Olympiakos izvlekel še peto četrtfinalno tekmo

23.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Asi Naslovnica

Atene - Olympiakos se je z dvema zmagama na domačem terenu oddolžil Real Madridu za dva poraza v Španiji in si tako priigral še peto, odločilo srečanje. Zmagovalna ekipa petkove tekme bo odpotovala v Milano na zaključni turnir najboljše četverice Evrolige.

Alilović glavni trener mladincev, Fink kadetinj

22.04.2014 / Tekmovanja Reprezentance Mlajše kategorije Fantje U18 Dekleta U16 Naslovnica

Ljubljana - Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na redni aprilski seji imenoval dva nova glavna trenerja dveh mlajših reprezentanc, mladincev in kadetinj.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1009 to 1024 out of 2580

ARHIV

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji