Išči po strani...

VIDEO: Krst novincev - Žiga Dimec in Luka Vončina

04.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Po Mihi Laporniku in Luki Rupniku, ki ta pevski krst novincev prestala v Kidričevem, sta po tekmi z Avstralijo v Laškem glasbene sposobnosti prikazala Žiga Dimec in Luka Vončina.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

V Banja Luki po podaljšku boljši Srbi

29.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Banja Luka - Gostovanje slovenske moške članske reprezentance v Srbiji se je končalo s porazom po podaljšku proti domači reprezentanci (95:88). Najboljši strelec je bil Jaka Blažič z 19 točkami.

Napoveduj rezultate EP in se poteguj za nagrade!

28.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - V navijaškem centru Košarkarske zveze Slovenije lahko odslej igrate predikcijsko ligo evropskega prvenstva, ki se začenja prihodnjo soboto. S čim boljšimi napovedmi lahko prejmete mamljive nagrade!

Uroš Slokar tudi v prihodnji sezoni v Španiji

28.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica

Ljubljana - Uroš Slokar, ki ima med reprezentanti 2015 najdaljši reprezentančni staž, bo tudi v prihodnji sezoni igral na Iberskem polotoku. Iz Madrida, kjer je igral za Estuiantes se seli v Sevillo.

Nika Barič v prihodnje v dresu podprvakinj Evrolige

28.08.2015 / Tekmovanja Reprezentance Članice Naslovnica

Ljubljana - Slovenska članska reprezentantka Nika Barič (169 cm, 1992) po štirih sezonah v dresu moskovskega Sparta&ka ostaja v Rusiji, zamenjala bo le klubske barve. V svoje vrste jo je povabil eden najuspešnejših in najbogatejših ženskih klubov zadnjih...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1009 to 1024 out of 2218

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji