Išči po strani...

Igor Kokoškov po novem prvi pomočnik Utaha

20.09.2016 / Tekmovanja Reprezentance Člani Ostalo Tujina Naslovnica

Ljubljana - Selektor slovenske moške članske reprezentance, Igor Kokoškov, ki je svoje prvo poletje na klopi Slovenije sklenil s 13 zmagami in le enim porazom, se vrača v Združene države Amerike, kjer je pred njim v Ligi NBA nov izziv. V prihodnji sezoni bo namreč prvi pomočnik trenerja v moštvu...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Rupnikova bo v novi sezoni zaigrala v Španiji

06.09.2016 / Tekmovanja Naslovnica Reprezentance Članice Tujina

Ljubljana - Slovenska reprezentantka Eva Rupnik (176 cm, 1992) se bo v novi sezoni prvič preizkusila v Španiji. V tamkajšnji drugi ligi je okrepila vrste ADBA-ja iz obmorskega mesta Aviles.

Blaž Mahkovic zapušča Ljubljano in se seli v Igokeo

23.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Člani Naslovnica

Ljubljana - Nekdanji članski B-reprezentant in eden izmed košarkarjev, ki so letos sodelovali na pripravah moške članske reprezentance, Blaž Mahkovic, po dveh sezonah zapušča Union Olimpijo. 26-letni Kranjčan se seli v Bosno in Hercegovino, k Igokei.

Erkićeva in Liščeva znova tudi klubski soigralki

22.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Članice Tujina Naslovnica

Ljubljana - Madžarski prvoligaš iz Szekszarda bo v novi sezoni močno slovensko obarvan. Evi Lisec, ki bo tam nastopala kot posojena igralka evroligaša Famile Schio, se je pridružila še reprezentančna kapetanka Maja Erkić.

Le še šest možnih kandidatov za prihod v Domžale

19.08.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V FIBA Ligi prvakov, ki bo jeseni zaplula v svojo prvo sezono, bo v prvem delu nastopilo 40 ekip in ne 32, kot je bilo sprva načrtovano. Tekmovanje je doživelo razširitev z novo skupino osmih ekip, ki bodo s svojo kvaliteto le še dodatno zaostrile...

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 743

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji