Išči po strani...

Zoran Dragić se iz Miamija seli v Boston

27.07.2015 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Člani Naslovnica

Ljubljana - Zoran Dragić je še drugič v svoji karieri v Ligi NBA zamenjal klub. V ponedeljek so Miami Heati Dragića, skupaj z izborom drugega kroga na NBA naboru leta 2020, poslali v Boston Celticse, v zameno pa dobili izbor drugega kroga na NBA naboru leta 2019.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Šest skokov Omića, Brodnik brez točke ob porazu Denverja

18.07.2015 / Tekmovanja Tujina Naslovnica Ostalo

Ljubljana - V Las Vegasu sta s Poletno ligo NBA zaključila Alen Omić in Jaka Brodnik. Njuni Denver Nuggetsi so ligo začeli s tremi zaporednimi zmagami, tokrat pa doživeli drugi zaporedni poraz. Washington je bil boljši s 97:89. Omić je v devetih minutah zbral...

Omić in Brodnik zmago Denverja spremljala s klopi

13.07.2015 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - V Poletni ligi NBA je nedelja minila brez slovenskih nastopov. Denver Nuggetsi so z 98:76 premagali Sacramento Kingse, toda Alen Omić in Jaka Brodnik nista stopila na parket.

VIDEO: Zoran Dragić znova navdušil v Poletni ligi NBA

11.07.2015 / Tekmovanja Tujina Člani Naslovnica

Ljubljana - Miami Heati v Poletni ligi NBA še naprej ne poznajo poraza. Tokrat je Vročica visoko, z 91:68, premagala Detroit Pistonse. Zoran Dragić je k uspehu ekipe prispeval 16 točk in šest skokov. Za Denver je v Las Vegasu debitiral Alen Omić.

Goran Dragić podaljšal pogodbo z Miami Heati

10.07.2015 / Tekmovanja Tujina Člani Naslovnica

Ljubljana - Goran Dragić je v četrtek podpisal pogodbo, s katero je podaljšal svoje sodelovanje z Miami Heati. Dragić je k Vročici prišel februarja, skupaj s svojim bratom Zoranom, in v 26 tekmah povprečno dosegal 16,6 točk na tekmo.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 573

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji