Išči po strani...

Blaž Mahkovic zapušča Ljubljano in se seli v Igokeo

23.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Člani Naslovnica

Ljubljana - Nekdanji članski B-reprezentant in eden izmed košarkarjev, ki so letos sodelovali na pripravah moške članske reprezentance, Blaž Mahkovic, po dveh sezonah zapušča Union Olimpijo. 26-letni Kranjčan se seli v Bosno in Hercegovino, k Igokei.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Erkićeva in Liščeva znova tudi klubski soigralki

22.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Članice Tujina Naslovnica

Ljubljana - Madžarski prvoligaš iz Szekszarda bo v novi sezoni močno slovensko obarvan. Evi Lisec, ki bo tam nastopala kot posojena igralka evroligaša Famile Schio, se je pridružila še reprezentančna kapetanka Maja Erkić.

Le še šest možnih kandidatov za prihod v Domžale

19.08.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V FIBA Ligi prvakov, ki bo jeseni zaplula v svojo prvo sezono, bo v prvem delu nastopilo 40 ekip in ne 32, kot je bilo sprva načrtovano. Tekmovanje je doživelo razširitev z novo skupino osmih ekip, ki bodo s svojo kvaliteto le še dodatno zaostrile...

Beno Udrih tudi prihodnjo sezono z Dragićem v Miamiju

18.08.2016 / Tekmovanja Tujina Ostalo Naslovnica

Ljubljana - Nekdanji slovenski reprezentant in organizator igre, Beno Udrih, bo tudi v prihodnji sezoni nastopal v Ligi NBA. Nosil bo dres moštva Miami Heat, kjer bo znova združil moči z Goranom Dragićem.

Luka Lapornik se seli v Španijo

02.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Ostalo Člani Naslovnica

Ljubljana - Še eden izmed igralcev, ki so bili v tem poletju del priprav moške članske reprezentance, je pred začetkom nove klubske sezone zamenjal klub. To je Luka Lapornik, ki je okrepil španski Joventut iz Badalone.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 741

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji