Išči po strani...

Nika Barič osvojila evropski Superpokal

20.10.2016 / Tujina Asi Naslovnica Ostalo

Ljubljana - Pred začetkom nove sezone Evrolige in Eurocupa za ženske je bila v Franciji odigrana tekma evropskega Superpokala. Ruski UMMC, za katerega igra Nika Barič, je bil boljši od domače ekipe ESBVA-LM (66:63). Naša reprezentantka je dosegla 10 točk, temu pa dodala še 9 podaj.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Igor Kokoškov po novem prvi pomočnik Utaha

20.09.2016 / Tekmovanja Reprezentance Člani Ostalo Tujina Naslovnica

Ljubljana - Selektor slovenske moške članske reprezentance, Igor Kokoškov, ki je svoje prvo poletje na klopi Slovenije sklenil s 13 zmagami in le enim porazom, se vrača v Združene države Amerike, kjer je pred njim v Ligi NBA nov izziv. V prihodnji sezoni bo...

Rupnikova bo v novi sezoni zaigrala v Španiji

06.09.2016 / Tekmovanja Naslovnica Reprezentance Članice Tujina

Ljubljana - Slovenska reprezentantka Eva Rupnik (176 cm, 1992) se bo v novi sezoni prvič preizkusila v Španiji. V tamkajšnji drugi ligi je okrepila vrste ADBA-ja iz obmorskega mesta Aviles.

Blaž Mahkovic zapušča Ljubljano in se seli v Igokeo

23.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Tujina Člani Naslovnica

Ljubljana - Nekdanji članski B-reprezentant in eden izmed košarkarjev, ki so letos sodelovali na pripravah moške članske reprezentance, Blaž Mahkovic, po dveh sezonah zapušča Union Olimpijo. 26-letni Kranjčan se seli v Bosno in Hercegovino, k Igokei.

Erkićeva in Liščeva znova tudi klubski soigralki

22.08.2016 / Tekmovanja Reprezentance Članice Tujina Naslovnica

Ljubljana - Madžarski prvoligaš iz Szekszarda bo v novi sezoni močno slovensko obarvan. Evi Lisec, ki bo tam nastopala kot posojena igralka evroligaša Famile Schio, se je pridružila še reprezentančna kapetanka Maja Erkić.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 744

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji