Išči po strani...

Škorci novi državni prvaki, zabijalci navdušili vse zbrane

14.08.2016 / Tekmovanja Ostalo Košarka 3x3 Naslovnica

Ljubljana - Finalni turnir Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3 je na Kongresni trg znova zvabil staro in mlado, obiskovalci iz vse Slovenije pa so uživali v borbi košarkarjev pod košem in spektakularnimi zabijanji skupine Dunk Elite. Novi državni prvaki v kategoriji članov so postali...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

V soboto na Kongresnem trgu finale Samsung košarke 3x3

12.08.2016 / Tekmovanja Naslovnica Košarka 3x3

Ljubljana - To soboto bo na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal pravi košarkarski spektakel. Na sporedu bo finalno dejanje te sezone Samsung košarke 3x3, uradnega državnega prvenstva Košarkarske zveze Slovenije v ulični košarki. Na turnirju Ljubljana Open...

Ljubljana na finale FIBA 3X3 svetovne turneje!

07.08.2016 / Tekmovanja Naslovnica Košarka 3x3

Ljubljana - Slovenija ima od nedelje prvo uradno udeleženko finala FIBA 3X3 svetovne turneje. To je postala zasedba Ljubljane, ki je v osvojila Masters v Pragi. Jasmin Hercegovac je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja turnirja.

Prihodnjo soboto v Ljubljani košarkarski spektakel brez primere

03.08.2016 / Naslovnica Košarka 3x3 Tekmovanja

Ljubljana - Središče slovenske prestolnice bo v soboto, 13. avgusta, znova čutilo košarkarski utrip. Kongresni trg bo namreč gostil turnir Ljubljana Open, na katerem se bo zbrala smetana najboljših slovenskih igralk in igralcev košarke 3x3.

Piran klonil v finalu Mastersa na Japonskem

31.07.2016 / Tekmovanja Naslovnica Košarka 3x3

Ljubljana - V japonski Utsunomiyi je konec tedna potekal drugi turnir Masters te sezoni FIBA 3X3 svetovne turneje. Piran je po porazu v finalu proti Novemu Sadu Al Wahdi (13:21) osvojil 2. mestu in tako za las zgrešil uvrstitev na finalni turnir.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 230

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji