Išči po strani...

V petek zadnji regionalni turnir Samsung DP v Kopru

20.06.2012 / Naslovnica Ulična košarka
Avtor: KZS/Aljaž Močnik
Ljubljana - Konec tedna nas v Kopru čaka še zadnji regionalni turnir Samsung državnega prvenstva v ulični košarki. Ta bo v Taverni izjemoma potekal v PETEK, 22. junija, od 17. ure dalje.

Samsung DP v ulični košarki se v deveti sezoni vrača na Obalo. Prvič zares v neposredno bližino morja v koprsko Taverno na Carpacciev trg. V arkadah se bodo ekipe merile v štirih kategorijah - ženski ter moški članski, mladinski in kadetski. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na sončni Primorski! Več o seriji turnirjev Samsung DP v ulični košarki pa si lahko preberete TUKAJ.

V soju žarometov bomo dobili zadnje štiri zmagovalce niza regionalnih turnirjev, ki se bodo poleg preostalih treh zmagovalcev in omejenega števila ostalih ekip, ki bodo določene na podlagi točkovanja, pomerili na velikem finalu, ki bo 7. julija 2012 potekal na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Zmagovalci v Prago

Da bo motiv med člani na koprskem turnirju še toliko večji, pa so organizatorji Samsung DP v ulični košarki tudi zmagovalcem primorske epizode te sezone omogočili pot na mednarodni turnir. Najboljša članska ekipa bo tako poleg 1000 evrov denarne nagrade potovala tudi v Prago na kvalifikacijski turnir, od koder bodo najboljše ekipe potovale napredovale na turnir serije Masters v Madridu.

Zabava in nagradne igre

Tudi v Kopru pa vse radovedneže in igralce čaka bogat spremljevalni program. Tudi na četrtem dejanju te sezone ne bosta manjkala Smoki zabijanje in Mobitelovo metanje trojk. Koper bo v petek poleg bogatih nagrad, ponudil tudi kopico zabave, ki jo lahko najdete le na uličnem basketu, poskrbljeno pa bo tudi za nagradne igre! Za dodatno vročico in piko na i pa bodo s svojimi nastopi poskrbele tudi brhke Zmajčice.

Kategorije za prijavo:

Člani (igralci rojeni leta 1993 in starejši)
Ženske (ni starostnih omejitev)
U18 (mladinci - igralci rojeni leta 1994 in mlajši)  
U16 (kadeti - igralci rojeni leta 1996 in mlajši)  

NAGRADNI SKLAD:

Člani:
1. mesto: 1000 EUR
2. mesto: 500 EUR
3. mesto: 250 EUR

Zmagovalec zabijanja
250 EUR

Zmagovalna ekipa v kategoriji U18 (mladinci): 
250 EUR


Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji