Išči po strani...

Člani v Zrečah začenjajo drugi del priprav

29.07.2012 / Tekmovanja Reprezentance Člani Naslovnica
Avtor: KZS/Anže Blažič
Zreče - Slovenska članska reprezentanca se je po šestih dneh priprav v Kranjski Gori v nedeljo preselila v Zreče, kjer bo opravila drugi del priprav pred Pokalom Adeco, ki se začenja v petek, 3. avgusta, v Stožicah.

Po prihodu Gašperja Vidmarja, ki je bil odsoten zaradi podpisa pogodbe z Bešiktašem, je zdaj na pripravah zbrana celotna šestnajsterica košarkarjev, ki bo v Zrečah ostala do četrtka, ko se bo odpravila v Ljubljano. 

Izjava Božidarja Maljkovića, selektorja Slovenije:

"Zelo sem zadovoljen s prvim delom, saj so vsi igralci svoje oddelali zelo profesionalno, drugi del pa bo še nekoliko intenzivnejši, saj nas čakajo tudi že prve tekme v Stožicah. Nadaljujemo z delom na kolektivni taktiki in v obrambi, kjer smo nekoliko v zaostanku, saj nismo imeli kompletne ekipe, Vidmar se nam je pridružil šele v soboto, Prepelič pa zaradi poškodbe gležnja iz EP U20 še ni treniral. Nadaljujemo tudi s preizkušanjem mladih igralcev, čemur smo letos dali veliko poudarka. Ta vikend nas čaka Pokal Adecco v Stožicah, kjer rezultat za nas ni na prvem mestu, saj bomo igrali proti reprezentancam, ki so kompletne in imajo za seboj tudi mesec dni več priprav od nas."

SEZNAM VSEH 16 IGRALCEV IN STROKOVNEGA ŠTABA

PROGRAM PRIPRAV

PRIPRAVLJALNE TEKME

 

 


Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji