Išči po strani...

U18: Na EP brez Gabrovška in Stražarja

17.07.2011 / Reprezentance Naslovnica Fantje U18
Avtor: KZS/Anže Blažič
Sežana - Slovenska moška mladinska reprezentanca je v Sežani odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom, ki se 21. julija začenja v Vroclavu. Za konec so zeleno-beli izgubili proti Italijanom.

Po tekmi bosta reprezentanco zapustila Jure Gabrovšek in Jakob Stražar, ki sta zadnja košarkarja, ki jih je glavni trener Džemo Ibiši črtal iz seznama kandidatov. "Zelo sem zadovoljen z njunim delom, angažiranostjo in borbenostjo, a na evropsko prvenstvo odide le dvanajst košarkarjev in strokovni štab se je odločil za te, ki jih lahko vidite na seznamu," je dejal in ocenil tudi tekmo: "Prvi cilj zadnje tekme je bil, da jo odnesemo brez poškodb, saj so fantje po napornih treningih in tekmah že nekoliko utrujeni, obenem pa smo želeli dati priložnost tudi tistim, ki sicer niso tako veliko igrali. Nekaj več počitka smo namenili tudi kapetanu Luki Rupniku, ki je danes igral le devet minut in ostali fantje so dokazali, da lahko igrajo dobro tudi, ko je on na klopi."

PRIPRAVLJALNA TEKMA:

SLOVENIJA : ITALIJA 81:84 (19:21, 23:15, 15:21, 24:27)
Tomič 2, Rupnik 1, Rojc 19, Lapornik 7, Gominšek 11, Bošnjak 8, Osolnik 14, Škerbec 3, Kastelic, Dimec 16, Dobravec, Stražar, Gabrovšek.

VSE O REPREZENTANCI MLADINCEV


Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji