Išči po strani...
 

Superšolarji in superšolarke na zaslužene počitnice

Ljubljana – Tudi letošnja sezona Košarkarskega Superšolarja je prinesla zanimive dvoboje pod šolskimi koši. Mladi košarkarji in košarkarice so s prikazano igro navdušili ter se na igriščih predvsem zelo zabavali. Tako smo prepričani, da bo šolsko leto vsem ostalo v lepem spominu.

Med mlajšimi učenci naslov prvakov v Domžale

Postojna – Z zmagoslavjem mlajših učencev OŠ Domžale se je zaključila nova zanima sezona Košarkarskega Superšolarja. Domžalčani so tudi na finalnem turnirju, ki ga je gostila OŠ Miroslava Vilharja pokazali največ znanja ter tako po letu 2015, ko so osvojili drugo mesto, stopili še stopničko višje.

Mlajše učenke OŠ Šmarje pri Jelšah po letu 2013 znova na vrhu

Ajdovščina – Košarkarice OŠ Šmarje pri Jelšah se zasluženo veselijo naslova prvakinj Košarkarskega Superšolarja med mlajšimi učenkami. Po odlično odigrani sezoni so bile po pravi drami najboljše tudi na finalnem turnirju v Ajdovščini ter se tako po letu 2013, ko so zmago slavile v Grosupljem, zavihtele na sam vrh ter tako nasledile vrstnice...

Finalisti postali še učenci OŠ Podčetrtek in OŠ Domžale

Murska Sobota - Pred mlajšimi učenci je le še finalni turnir Košarkarskega Superšolarja. Po igralcih osnovnih šol Vrhovci in Miroslava Vilharja Postojna, so si danes na turnirju v Murski Soboti finalno vstopnico priigrali še njihovi vrstniki iz OŠ Podčetrtek in OŠ Domžale.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji