Išči po strani...
 

V nadaljnje tekmovanje tudi Domžalčani in Celjani

Celje - S turnirjem starejših učencev v Celju se je končal pester teden pod koši Košarkarskega Superšolarja. Novo polfinalno vstopnico so si priigrali igralci OŠ Domžale in II. OŠ Celje, vsi polfinalisti pa bodo znani v prihodnjem tednu, ko so na sporedu še preostali četrtfinalni turnirji v vseh štirih kategorijah.

Živahen četrtek na parketu Superšolarja

Celje - Starejši učenci in učenke ter dijaki so danes nadaljevali s četrtfinalnimi turnirji šolskih košarkarskih tekmovanj. Na sedmih prizoriščih je bilo zelo živahno, odlično košarko pa je med drugim spremljala tudi zlata olimpijka Tina Trstenjak, ki je obiskala učenke v Celju.

Prepričljivi Laščani in Bežigrajčanke, uspešni tudi Brežičani

Brežice - Učenci osnovnih šol Primoža Trubarja Laško in Brežice ter dijakinje Gimnazije Bežigrad so novi polfinalisti Košarkarskega Superšolarja oziroma DP srednjih šol. Še posebej prepričljivi so bili Laščani, ki so tako napovedali lov na visoko uvrstitev.

Ajdovke na domačem parketu s polfinalno vstopnico

Ljubljana - V torek so na šolska košarkarska igrišča stopili starejši učenci, dijakinje in dijaki. Videli smo nekaj izenačenih dvobojev, a favoriti na koncu vendarle niso dovolili presenečenj.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji