Išči po strani...
 

Pred vrati polfinalni turnirji za mlajše učence in učenke

Ljubljana - V petek se s turnirjem učenk v Stražišču začenja polfinalni del Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence in učenke. V naslednji krog tekmovanja se uvrstijo zmagovalci skupin, vsi turnirji pa bodo odigrani v prihodnjih dneh.

FOTO: Fotogalerija četrtfinalnih turnirjev za mlajše učence in učenke

Ljubljana - Na spodnji povezavi si lahko ogledate nekaj utrinkov četrtfinalnih turnirjev Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence in učenke in preberete zapis šolskega novinarja OŠ Jurija Dalmatina Krško.

Mlajši učenci in učenke odigrali četrtfinalne turnirje

Ljubljana - Mlajši učenci in učenke so se v minulih dneh na četrtfinalnih turnirjih Košarkarskega Superšolarja borili za uvrstitev v polfinale. Spremljali smo zanimive obračune, s tekmovanjem pa bo nadaljevalo 24 fantovskih in 9 ženskih ekip. Polfinalni turnirji bodo na sporedu pred prvomajskimi prazniki.

FOTO: Finalni turnir dijakinj na Gimnaziji Bežigrad

Ljubljana - Košarkarice Gimnazije Bežigrad so se v ponedeljek zasluženo veselile naslova srednješolskih prvakinj in tako pokal po osmih letih znova prinesle v svoje vitrine. Odločilni dvoboj proti Ekonomski šoli Celje je bil prava košarkarska poslatica.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji