Išči po strani...
 

Maribor v torek gosti še najboljše srednješolske ekipe košarkaric

Maribor - Po zaključnem turnirju državnega prvenstva za dekleta do 19 let, bo Maribor v torek gostil novo končno odločitev za košarkarice. V dvorani Lukna se bodo zbrale najboljše štiri srednješolske ekipe in prepričani smo, da nas čakajo novi zanimivi košarkarski obračuni. Turnir gosti III. gimnazija Maribor.

V Novem mestu nadaljevanje Superšolarja za mlajše učence

Novo mesto - S turnirjem mladih košarkarjev v novomeški dvorani Marof se je začel drugi teden četrtfinalnih turnirjev Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence in učenke. V tem tednu jih bo na sporedu devet, polfinalno vstopnico pa so si danes priigrali igralci osnovnih šol heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu in Franceta Bevka...

Mlajši učenci in učenke zaključili z uvodnim tednom Superšolarja

Šoštanj - S turnirjema učencev v Šoštanju in Podčetrtku se je zaključil uvodni teden DP Košarkarskega Superšolarja za mlajše učence in učenke. Spremljali smo zanimive dvoboje in v nadaljevanju sezone bo še zelo napeto. V naslednjem tednu je na sporedu novih devet četrtfinalnih turnirjev, prvi že v ponedeljek v Novem mestu.

Dijakinje v Mariboru, učenci v Laškem, dijaki v Domžalah

Ljubljana - Sezono Košarkarskega Superšolarja so v sredo prve zaključile starejše učenke, pod šolskimi koši pa bo zelo zanimivo tudi v prihodnjih tednih. Dijakinje se bodo na finalu že v torek srečale v Mariboru, starejši učenci bodo finalni turnir igrali v Laškem, dijake pa zaključek sezone čaka v Domžalah.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji