Išči po strani...

Turnir v Šoštanju pripadel gostiteljem

22.02.2018 / Košarkarski Superšolar Naslovnica

Šoštanj - Na polfinalnem turnirju v Šoštanju smo dobili še sedme udeležence finalnega turnirja regij Košarkarskega Superšolarja za starejše učence. To so postali košarkarji domače OŠ Karla Destovnika Kajuha Šoštanj, ki so bili boljši od Mariborčanov in Ptujčanov.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Znani novi udeleženci zaključnih bojev

14.02.2018 / Naslovnica Košarkarski Superšolar

Murska Sobota - Na šolskih košarkarskih igriščih je vse bolj napeto. Na današnjih turnirjih v Murski Soboti, Ljubljani in Mariboru smo namreč dobili nove udeležence zaključnih bojev.

Kranjčanke že v družbi vrstnic iz Slovenskih Konjic

12.02.2018 / Naslovnica Košarkarski Superšolar

Vipava - Izjemno zanimiv polfinalni turnir Košarkarskega Superšolarja za starejše učenke na OŠ Draga Bajca Vipava je pripadel košarkaricam OŠ Staneta Žagarja Kranj. Slednje so se tako že pridružile Konjičankam na finalnem turnirju, zadnje udeleženke finala pa...

Na finalni turnir še Šentvidčani in dijaki SŠ Slovenska Bistrica

11.02.2018 / Naslovnica Košarkarski Superšolar

Slovenska Bistrica - Na današnjem turnirju v Slovenski Bistrici so si finalno vstopnico DP srednjih šol priigrali še košarkarji Gimnazije Šentvid in SŠ Slovenska Bistrica.

Na šolskih košarkarskih igriščih odločale malenkosti

06.02.2018 / Naslovnica Košarkarski Superšolar

Podčetrtek - Košarkarska sreda je bila v znamenju polfinalnih turnirjev Košarkarskega Superšolarja za starejše učence in učenke. Na sporedu jih je bilo kar pet, o potnikih v nadaljnje tekmovanje pa so odločale malenkosti.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 253

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji