Išči po strani...
 

Na taboru KZS le še nekaj prostih mest za fante in najmlajše

Ljubljana - Konec šolskega leta in s tem začetek 41. izvedbe tabora Košarkarske zveze Slovenije je vse bližje. Medtem ko so za tabor deklet vsa prosta mesta že zasedena, so prijave še odprte za tabor fantov v Postojni ter najmlajših v Fiesi. Prostih mest je le še nekaj, zato pohitite s prijavami.

Prijavi se na tabor Košarkarske zveze Slovenije

Ljubljana - Z začetkom poletja bo zaživel že 41. tabor Košarkarske zveze Slovenije, ki ga bomo tudi letos organizirali na dveh lokacijah. Fantje in dekleta se bodo v dveh izmenah družili v Postojni, najmlajši košarkarji in košarkarice pa se bodo znova zabavali v Fiesi. Prijaviš se lahko že zdaj!

Začetek prijav na tabore KZS v torek, 7. marca

Ljubljana - Do začetka poletja in tradicionalnih taborov Košarkarske zveze Slovenije nas resda loči še preostanek zime, vsa pomlad ter zaključek šolskega leta, a verjamemo, da nadobudni košarkarji in košarkarice druženje v Postojni oziroma Fiesi že nestrpno pričakujete.

Dekleta v Postojni sklenila že 10. mednarodni tabor

Postojna - V soboto se je v Postojni zaključil 10. mednarodni košarkarski tabor za dekleta, ki ga skupaj organizirata krovna košarkarska organizacija FIBA ter Košarkarska zveza Slovenije. Na Notranjskem se je zbralo kar 110 deklet iz celotne Evrope.

Kamil Novak obiskal FIBA mednarodni tabor v Postojni

Ljubljana - FIBA mednarodni tabor za dekleta U15, ki te dni poteka v Postojni, je v četrtek prejel visok obisk. Tam se je mudil izvršni direktor FIBA Europe Kamil Novak, ki se je najbolj zaslužnim, da se tabor letos odvija že 10. zapovrstjo, zahvalil s priložnostno plaketo.

Mlade dekliške upe obiskali slovenski članski reprezentantki

Postojna - V Postojni je v torek potekal tretji dan Tabora KZS za dekleta. Z obiskom sta dan mlade košarkarice presenetili naši članski reprezentantki Eva Lisec in Tina Trebec.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji