Išči po strani...
 

Še mesec dni do začetka prijav na tabore KZS

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije bo tudi letos organizirala tradicionalne poletne tabore. Fantje in dekleta se bodo družili v Postojni, tabor za najmlajše pa se seli v Strunjan. Do začetka prijav nas loči še mesec dni.

Zaključil se je Tabor KZS za dekleta 2017

Ljubljana - V soboto se je v Postojni zaključil Tabor Košarkarske zveze Slovenije za dekleta. Na taboru je nove izkušnje in košarkarska znanja pridobivalo 70 deklet, ki so se razvijale pod vodstvom desetih trenerjev.

V Postojni se je zaključil 11. FIBA mednarodni tabor za dekleta

Postojna - Minuli teden se je v Postojni mudilo 63 košarkaric, 31 trenerk in 34 sodnic iz 37 evropskih držav. Na Notranjskem je namreč potekal že 11. FIBA mednarodni tabor za dekleta. Druženje se je zaključilo včeraj z zaključno fazo tekmovanj in podelitvijo priznanj.

Dekleta zaključila drugi dan tabora v Postojni

Postojna - Med 2. in 8. julijem v Postojni poteka 11. FIBA mednarodni tabor in tabor KZS za dekleta. Na mednarodnem taboru se je letos zbralo 62 deklet, 70 pa sej jih udeležilo slovenskega dela tabora. Udeleženci tabora letos prihajajo iz 37 različnih držav.

Začel se je 11. FIBA mednarodni tabor in Tabor KZS za dekleta

Postojna - Po uspešni 41. izvedbi Tabora KZS za fante se sedaj v Postojno selijo mlade košarkarice iz vse Evrope. Na Notranjskem bo med 2. in 8. julijem potekal dekliški tabor.

Nadobudni košarkarji z lepimi spomini zapuščajo Tabor KZS v Fiesi

Fiesa - Na Obali se je zaključil Tabor Košarkarske zveze Slovenije za najmlajše. V Fiesi se je v preteklih šestih dneh družilo 48 mladih košarkarjev in košarkaric ter osem trenerjev. Enajsti Tabor KZS se je zaključil s piknikom in druženjem otrok, staršev, trenerjev in organizatorjev.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji