Išči po strani...
 

Dekleta v Postojni sklenila že 10. mednarodni tabor

Postojna - V soboto se je v Postojni zaključil 10. mednarodni košarkarski tabor za dekleta, ki ga skupaj organizirata krovna košarkarska organizacija FIBA ter Košarkarska zveza Slovenije. Na Notranjskem se je zbralo kar 110 deklet iz celotne Evrope.

Kamil Novak obiskal FIBA mednarodni tabor v Postojni

Ljubljana - FIBA mednarodni tabor za dekleta U15, ki te dni poteka v Postojni, je v četrtek prejel visok obisk. Tam se je mudil izvršni direktor FIBA Europe Kamil Novak, ki se je najbolj zaslužnim, da se tabor letos odvija že 10. zapovrstjo, zahvalil s priložnostno plaketo.

Mlade dekliške upe obiskali slovenski članski reprezentantki

Postojna - V Postojni je v torek potekal tretji dan Tabora KZS za dekleta. Z obiskom sta dan mlade košarkarice presenetili naši članski reprezentantki Eva Lisec in Tina Trebec.

Petkratna prvakinja Evrolige obiskala FIBA tabor v Postojni

Postojna - FIBA mednarodni tabor za dekleta U15, na katerem sodeluje 60 deklet iz evropskih 36 držav, je v ponedeljek imel visok obisk. V Postojni se je mudila trenerka Natalia Hejkova, ki trenutno vodi ekipo Prage, do sedaj pa je osvojila pet naslovov Evrolige.

V Postojni so se na taboru že 10. zbrala dekleta iz vse Evrope

Postojna - Tudi v tem tednu je Postojna košarkarsko obarvana. Fante, ki so v minulem tednu uspešno sklenili 40. izvedbo Tabora KZS, so na Primorsko sedaj prispela dekleta.

Najmlajši zaključili 10. zaporedno druženje

Ljubljana - V Fiesi so v soboto mladi nadobudneži sklenili 10. Tabor KZS. Zadnji dan so bile na sporedu All-Stars tekme, po njih pa piknik s starši v počitniškem domu. Dobre volje ni manjkalo.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji