Išči po strani...
 

Prijavi se na Tabor KZS za fante, dekleta ali najmlajše!

Ljubljana - To poletje bo na sporedu že 38. Tabor Košarkarske zveze Slovenije, ki bo tudi letos strokovno podkovan, zanimiv in koristen ter bo razdeljen na več delov na Debelem rtiču in Postojni.

MOVE week v Ljubljani združil športno sceno

Ljubljana - Med 7. in 13. oktobrom 2013 se v Ljubljani odvija prvi teden gibanja in športa Move Week. Dogodek, ki ga organizirata VigorGround in Mestna občina Ljubljana, je del kampanje Now We Move (zdaj se gibamo). V soboto na Kongresnem trgu tudi Igriva košarka.

Znane kandidatke za nastop na Slovenia Ball-u 2013

Postojna - Kot je v navadi, so trenerji na zaključku dekliške izmene Tabora KZS v Postojni igralkam podelili vabila na priprave pionirske reprezentance za nastop na Slovenia Ball-u v Slovenj Gradcu. S tem so znane vse tri reprezentančne selekcije.

Dekleta se bodo na tabor v Postojno rada vrnila

Postojna - Mednarodni košarkarski tabor za dekleta se je v Postojni zaključil v sproščenem vzdušju in družbi generalnega sekretarja FIBA Europe Kamila Novaka ter generalnega sekretarja KZS Iztoka Remsa. V soboto dekleta zaključujejo še slovenski del tabora.

Slovenj Gradec v pričakovanju devetega Slovenia Ball-a

Slovenj Gradec - V teh dneh priprave na evropska prvenstva v Slovenj Gradcu opravljajo kar tri mlajše reprezentančne selekcije. Že čez dober mesec dni pa bo vse v znamenju že devetega Slovenia Ball-a.

Dnevnik mednarodnega tabora za dekleta v Postojni

Postojna - V teh dneh v Postojni poteka že sedmi mednarodni tabor FIBA Europe za dekleta do 15 let. Po polovici tabora sta misli strnili slovenski košarkarici Nina in Neža.

VIDEOTEKA

Slovenski del FIBA Europe tabora za dekleta v Postojni - 10. julij 2012

Tabor KZS na Debelem Rtiču 2012

Četrti dan FIBA Europe tabora za dekleta - 4. julij 2012

Tretji dan FIBA Europe tabora za dekleta - 3. julij 2012

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji