Išči po strani...
 

VIDEO: Na Taborih KZS letos tudi Marko Milić

Ljubljana - Prijave na tabore KZS so v polnem teku. Na voljo je še nekaj prostih mest, zato ne zamudi priložnosti za druženje z vrstniki ter učenja novih košarkarskih prvin. Nekaj trikov in uporabnih nasvetov vam bo na taboru izdal tudi Marko Milić.

Prijavi se na tabore Košarkarske zveze Slovenije

Ljubljana - Z začetkom poletja bo zaživela že 40. izvedba tabora Košarkarske zveze Slovenije, ki ga bomo tudi letos organizirali na dveh lokacijah. Fantje in dekleta se bodo že tradicionalno zbrali v Postojni, najmlajši košarkarji in košarkarice pa se bodo prvič družili v Fiesi.

Rokometno Velenje košarkarsko obarvano

Ljubljana - Zadnji dan zimskih počitnic je Lipko z Igrivo košarko obiskal Velenje. Tako je v petkovem dopoldnevu sicer rokemetno Velenje postalo košarkarsko obarvano.

Vrtčevski otroci navdušeni nad Lipkom in košarko

Novo mesto - Predzadnji dan zimskih košarkarskih počitnic je bilo košarkarsko obarvano Novo mesto. Več kot 100 otrok, od tega večji del iz okoliških vrtcev, je ob pomoči Lipka spoznalo vse čare košarkarske igre.

Lipko na Ptuju prava televizijska zvezda

Ptuj - Športna dvorana Mladika na Ptuju je bila osma postojanka zimskih košarkarskih počitnic. Lipko in ekipa Igrive košarke so se z mladimi šolarji in šolarkami pomerili v košarkarskih veščinah, ob obisku lokalne televizije pa je Lipko za hip postal prava televizijska zvezda.

Počitniška košarkarska zabava v Mariboru

Maribor - Osnovna šola Prežihovega Voranca v Mariboru je že tradicionalna postojanka zimskih košarkarskih počitnic. Mladi šolarji in šolarke se skupaj z Lipkom zelo zabavajo in tokratno druženje ni bilo izjema.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji