Išči po strani...
 

Dekleta zaključila 39. Tabor KZS

Postojna - V soboto se je v Postojni zaključil 39. Tabor KZS. Zadnjo izmeno so zasedla dekleta, ki so bila deljena na slovenski in mednarodni del. V sklopu slednjega, ki je potekal pod okriljem FIBA, je potekala tudi trenerska in sodniška klinika.

Znani fantovski reprezentanci za U14 Slovenia Ball

Ljubljana - V Slovenj Gradcu bo med 13. in 16. avgustom potekala že 11. izvedba Slovenia Balla. Na mednarodnem turnirju reprezentanc U14 bodo nastopile tri slovenske zasedbe - dve fantovski ter dekliška.

Sredin skok iz Postojne na morje ter večer s karaokami

Ljubljana - Četrti dan Tabora KZS za dekleta v Postojni je minil v nekoliko bolj sproščenem vzdušju kot tisti poprej. Dekleta so ta dan imela na sporedu le jutranji trening, se nato odpravila na izlet na morje, večer pa preživela ob zabavnem druženju.

Tabor v Postojni obiskala španska košarkarska zvezdnica

Postojna - Dekleta so na Taboru KZS v Postojni sklenila tretji dan. Ta je minil v znamenju posebnega obiska, saj je zgolj zaradi mladenk na enodnevni obisk v Slovenijo prispela odlična španska košarkarica Alba Torrens.

Dekleta v Postojni obiskali Erkićeva in Kovačevićeva

Postojna - Dekleta na Taboru KZS v Postojni so uspešno sklenila drugi dan, ki se jim bo zagotovo vtisnil v trajen spomin. Na treningih sta jih obiskali slovenska reprezentantka in ambasadorka evropskega prvenstva za dekleta U18 v Celju Maja Erkić ter Srbkinja Nataša Kovačević.

Postojno zasedla dekleta, ki jih bodo obiskala znana imena

Postojna - V Postojni se nadaljuje Tabor KZS. Notranjsko so v nedeljo zasedla dekleta, ki bodo tu ostala teden dni. Razdeljena so v slovenski ter FIBA mednarodni del.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji