Išči po strani...
 

Prijavi se na Tabor KZS in se druži z vrstniki

Ljubljana - Z začetkom poletja bo zaživel že 39. Tabor Košarkarske zveze Slovenije, ki ga bomo tudi letos organizirali na dveh lokacijah – Postojni in Debelem rtiču. Prijaviš se lahko že zdaj!

Spoznaj košarko in se druži s priljubljenim Lipkom

Ljubljana – Zimske počitnice so pred vrati, že veste kaj boste počeli? Košarkarska zveza Slovenije v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva znova pripravlja pravo košarkarsko zabavo. Mladi šolarji in šolarke bodo skozi Igrivo košarko spoznali vse čare košarkarske igre in se družili s priljubljenim Lipkom.

Po fantih znanih še 14 košarkaric za letošnji U14 Slovenia Ball

Ljubljana - V soboto se je v Postojni zaključil Tabor KZS za dekleta. Po tednu dni skupnih aktivnosti so trenerji določili 14 košarkaric, ki bodo barve Slovenije branile na U14 Slovenia Ballu 2014.

V Postojni uspešno končan tudi Tabor KZS za dekleta

Postojna - Po fantovskem delu se je teden dni za tem v Postojni uspešno zaključil tudi Tabor KZS za dekleta. 40 deklet, od tega nekaj tudi iz zamejske Italije, je pod budnim očesom trenerjev pridno treniralo šest dni, zadnji dan pa je bil tradicionalno namenjen All Stars tekmi ter finalom v individualnih tekmovanjih.

V Postojni uspešno sklenjen 8. mednarodni tabor za dekleta U15

Postojna - V četrtek se je v Postojni uspešno zaključila že 8. izvedba mednarodnega tabora FIBA Europe za dekleta U15. Kot je zadnji dan že v navadi, tudi to pot ni manjkala All-Stars tekma ter finala v individualnih tekmovanjih.

Dekleta obiskala Postojnsko jamo ter slovensko obalo

Postojna - Četrti dan tabora za dekleta v Postojni je bil obarvan precej popotniško. Vsa dekleta so se najprej zbrala pred Postojnsko jamo ter opravila tradicionalno uradno fotografiranje, nato pa je vsak del nadaljeval svojo pot.

VIDEOTEKA

Slovenski del FIBA Europe tabora za dekleta v Postojni - 10. julij 2012

Tabor KZS na Debelem Rtiču 2012

Četrti dan FIBA Europe tabora za dekleta - 4. julij 2012

Tretji dan FIBA Europe tabora za dekleta - 3. julij 2012

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji