Iskanje trenutno ni na razpolago.
Išči po strani...
 

Dekleta v Postojni obiskali Erkićeva in Kovačevićeva

Postojna - Dekleta na Taboru KZS v Postojni so uspešno sklenila drugi dan, ki se jim bo zagotovo vtisnil v trajen spomin. Na treningih sta jih obiskali slovenska reprezentantka in ambasadorka evropskega prvenstva za dekleta U18 v Celju Maja Erkić ter Srbkinja Nataša Kovačević.

Postojno zasedla dekleta, ki jih bodo obiskala znana imena

Postojna - V Postojni se nadaljuje Tabor KZS. Notranjsko so v nedeljo zasedla dekleta, ki bodo tu ostala teden dni. Razdeljena so v slovenski ter FIBA mednarodni del.

FOTO, VIDEO: Rojc in Hrovat pozdravila najmlajše udeležence

Debeli Rtič - Končal se je 39. Tabor Košarkarske zveze Slovenije za najmlajše, ki sta ga obiskala tudi člana Krke in Uniona Olimpije Matej Rojc in Gregor Hrovat. Več o zadnjih dveh dneh na taboru pa v spodnjem prispevku.

V Postojni fantje končali svojo izmeno Tabora KZS

Postojna - V soboto se je v Postojni zaključilo prvo dejanje 39. Tabora KZS. Svojo izmeno so zaključili fantje, že v nedeljo pa v Postojno prihajajo dekleta, ki bodo razdeljene v mednarodni in slovenski del.

FOTO+VIDEO: Fante v Postojni obiskal Rašo Nesterović

Postojna - Fantje na Taboru KZS v Postojni preživljajo predzadnji dan skupnega druženja. V četrtek popoldan so imeli v svoji sredini posebnega gosta, saj jih je med tekmami obiskal nekdaj izvrsten košarkar, danes pa generalni sekretar KZS Rašo Nesterović.

FOTO+VIDEO: Na Taboru KZS v Postojni trenerji tudi učenci

Postojna - Fantje na 39. Taboru KZS v Postojni preživljajo svoj četrti dan. Nad njihovim košarkarskih napredkom bedi 22 trenerjev, ki poskrbijo za marsikatero presenečenje.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji