Išči po strani...
 

FOTO: Lipko je odšel na morje

Ljubljana - Lipko je odšel na morje. Pa ne na počitnice, pač pa je v Fiesi preživel dan z mladimi košarkarskimi nadobudneži. Ti so v ponedeljek začeli 10. Tabor KZS za najmlajše, ki ga letos prvič gosti Fiesa.

V Postojni se je začel 40. Tabor KZS za fante

Postojna - V nedeljo se je začela jubilejna 40. izvedba Tabora KZS za fante. 138 košarkarjev bo pod vodstvom slovenskih in tujih trenerjev treniralo vse do sobote.

Na Taborih KZS le še nekaj prostih mest

Ljubljana - Konec šolskega leta in s tem začetek taborov KZS je vse bližje. Prijave na tabore so v polnem teku, na vseh treh taborih pa je na voljo le še nekaj prostih mest. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 15. junija. Na taboru tudi Marko Milić.

Prijavi se na tabore Košarkarske zveze Slovenije

Ljubljana - Z začetkom poletja bo zaživela že 40. izvedba tabora Košarkarske zveze Slovenije, ki ga bomo tudi letos organizirali na dveh lokacijah. Fantje in dekleta se bodo že tradicionalno zbrali v Postojni, najmlajši košarkarji in košarkarice pa se bodo prvič družili v Fiesi.

Rokometno Velenje košarkarsko obarvano

Ljubljana - Zadnji dan zimskih počitnic je Lipko z Igrivo košarko obiskal Velenje. Tako je v petkovem dopoldnevu sicer rokemetno Velenje postalo košarkarsko obarvano.

Vrtčevski otroci navdušeni nad Lipkom in košarko

Novo mesto - Predzadnji dan zimskih košarkarskih počitnic je bilo košarkarsko obarvano Novo mesto. Več kot 100 otrok, od tega večji del iz okoliških vrtcev, je ob pomoči Lipka spoznalo vse čare košarkarske igre.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji